Στάθης Σχίζας για Δημήτρη Κόκοτα: Η Τραϊάνα Ανανία τον είχε πεσμένο στα πόδια της, λογικό να είναι σε σοκ

Στάθης Σχίζας για Δημήτρη Κόκοτα: Η Τραϊάνα Ανανία τον είχε πεσμένο στα πόδια της, λογικό να είναι σε σοκ

Ευτυχώς, ήρθαν κατευθείαν και του έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι, είπε ο παίκτης του J2US 

stathis-shizas__2_
Για τον Δημήτρη Κόκοτα και τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το στούντιο, όπου γυρίζεται το J2US, μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού.

Οι δύο παίκτες του σόου του Alpha μίλησαν στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» για το έμφραγμα του τραγουδιστή, αλλά και την Τραϊάνα Ανανία που ήταν εκεί τη στιγμή που συνέβη.

«Ήμασταν στην αλλαγή στις πρόβες, όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d07pwzt98y3l)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ευτυχές σε όλο αυτό το δυσάρεστο ήταν πως δεν είχε χάσει 100% τις αισθήσεις του και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται, γιατί είχαμε ανοιχτή γραμμή με το ΕΚΑΒ. Μας ρωτούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς, ήρθαν κατευθείαν και του έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι».

Όσο για την Τραϊάνα Ανανία, δήλωσε: «Είναι λογικό να είναι σε σοκ. Αφού τον είχε στα πόδια της τον άνθρωπο. Η οικογένεά του περνά έναν Γολγοθά. Είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Τέλος, η Μαλού από τη μεριά της ανέφερε: «Δεν έχουμε ενοχλήσει την Τραϊάνα. Μαθαίνουμε από γύρω όσο μπορούμε και για τον Δημήτρη εννοείται. Εύχομαι να είναι ένα συμβάν που θα φύγει και θα μείνει μια κακή ανάμνηση».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνοαμερικανός που «τρέλανε» το NCAA βγάζει ελληνικό διαβατήριο και ονειρεύεται Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό - Δείτε το βίντεο


Ο Τραμπ παρουσίασε βίντεο με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα και εξόργισε τους Δημοκρατικούς


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης