Η Άννα Μενενάκου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιες γυναίκες τις άλλες, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, ανέφερε: «Νιώθω αγάπη και αποδοχή από τον χώρο, δεν με έχει αδικήσει κανείς για κάτι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έχω πάρει αυτά τα πράγματα που μέχρι τώρα μου αξίζουν. Ίσως εγώ να μην έχω κάνει κάτι, για να μου προταθεί κάτι άλλο, ίσως εγώ δεν προσπάθησα αρκετά. Νομίζω όμως, ότι αυτά που θέλησα, έχουν έρθει. Μη λέμε πάντα ότι κάποιος δεν μας διαλέγει. Μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d070k1eulzrd)
Η ηθοποιός μίλησε ακόμα, για τις γυναίκες. «Νομίζω ότι γενικά αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε πολύ οι γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με κανέναν σύντροφο αυτό και με κανέναν Τσαφούλια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αυτή η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τις άλλες γυναίκες και αυτό είναι λυπηρό. Εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες. Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας», τόνισε η Άννα Μενενάκου.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.