Η Άννα Μενενάκου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιες γυναίκες τις άλλες, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, ανέφερε: «Νιώθω αγάπη και αποδοχή από τον χώρο, δεν με έχει αδικήσει κανείς για κάτι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έχω πάρει αυτά τα πράγματα που μέχρι τώρα μου αξίζουν. Ίσως εγώ να μην έχω κάνει κάτι, για να μου προταθεί κάτι άλλο, ίσως εγώ δεν προσπάθησα αρκετά. Νομίζω όμως, ότι αυτά που θέλησα, έχουν έρθει. Μη λέμε πάντα ότι κάποιος δεν μας διαλέγει. Μπορεί κι εμείς να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d070k1eulzrd)
Η ηθοποιός μίλησε ακόμα, για τις γυναίκες. «Νομίζω ότι γενικά αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε πολύ οι γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με κανέναν σύντροφο αυτό και με κανέναν Τσαφούλια. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αυτή η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε τις άλλες γυναίκες και αυτό είναι λυπηρό. Εγώ τις λατρεύω τις γυναίκες. Γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να είμαστε προσεκτικές, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας», τόνισε η Άννα Μενενάκου.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.