Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα συναισθήματά της, τις συνεργασίες από τις οποίες έχει περάσει, αλλά και τα όρια που θέτει γενικά στη ζωή της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω εσωτερική δύναμη. Και εσωτερική κι εξωτερική».
Πρόσθεσε επίσης: «Ειδικά όταν κάνεις υπομονή, εγκλωβίζεις τα συναισθήματά σου, τα χαλιναγωγείς, κάποια στιγμή όταν μαζεύεις, μαζεύεις, ξεσπάς».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyhr07nmpjmx)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως πλέον, δεν έχει ανάγκη να συνεργαστεί με κανέναν.
«Δεν θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που γεμίζουν σκοτάδι την ψυχή μου. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο που πια δεν το έχω ανάγκη, δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι σαν Μαρία. Δεν συμβιβάζομαι γενικά πια, με το να μπαίνουν στη ζωή μου άνθρωποι που να είναι κόλακες, να έχουν αυλές κλπ. Όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο. Δυστυχώς, δεν μπορούν να εκπέμπουν όλοι στην ίδια συχνότητα και στα ίδια κύματα με εσένα. Θέλω να έχω δίπλα μου μόνο ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.