Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Ζουν χωριστά

Μέγκαν Φοξ - Μασίν Γκαν Κέλι: Ζουν χωριστά

Η είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού ότι έχουν τερματίσει τον αρραβώνα τους

fox-kelly
Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι φέρεται να «ζουν χωριστά», αφού η ηθοποιός επιβεβαίωσε την Τετάρτη 20 Μαρτίου ότι έχουν διακόψει τον αρραβώνα τους.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η σταρ του «Transformers» ζει στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, ενώ ο Κέλι παραμένει στην έπαυλή τους στο Ενσίνο του Λος Άντζελες, καθώς εργάζονται πάνω στη σχέση τους.

«Έκαναν αυτή τη συμφωνία για να δώσουν ο ένας στον άλλον λίγο χώρο, ενώ εξακολουθούν να είναι μαζί», δήλωσε μια πηγή στην Page Six. «[Βρίσκονται] σε μια δύσκολη στιγμή αυτή τη στιγμή. Αλλάζει κάθε μέρα».
Κλείσιμο
Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι η 37χρονη Φοξ ζήτησε από τους φίλους της να τη γνωρίσουν σε άλλα άτομα.

Παρά το ενδιαφέρον της για να βγει με άλλα άτομα, η πηγή υποστήριξε ότι οι στενοί τους φίλοι δεν τους βλέπουν να χωρίζουν επίσημα σύντομα: «Οι φίλοι γύρω τους δεν τους βλέπουν να τελειώνουν πλήρως τη σχέση τους, καθώς πραγματικά αλλάζουν γνώμη κάθε μέρα».

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι η Φοξ «δυσκολεύεται να εμπιστευτεί» τον Κέλι, αλλά «ξέρει ότι είναι οι δικές της ανασφάλειες» που τροφοδοτούν την έλλειψη εμπιστοσύνης.

Ωστόσο, μια δεύτερη πηγή περιέγραψε μια πιο προβληματική εικόνα του ζευγαριού, υποστηρίζοντας στο Us Weekly ότι «δεν μπορούν να σταματήσουν να τσακώνονται μεταξύ τους».

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια πολύ τοξική σχέση, η αγάπη τους κυριολεκτικά τους αρρωσταίνει», πρόσθεσε.
25702709

Οι αστέρες - που βγαίνουν από το 2020 και αρραβωνιάστηκαν το 2022 - έχουν βιώσει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής, προκαλώντας για πρώτη φορά φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο του 2023, αφού η Φοξ διέγραψε τις περισσότερες φωτογραφίες της με τον τραγουδιστή και τον έκανε unfollow.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε στο podcast «Call Her Daddy» την Τετάρτη ότι τα δημοσιεύματα σχετικά με την ίδια και τον Κέλι ότι ακύρωσαν τον αρραβώνα τους κάποια στιγμή είναι «ακριβή πράγματα που έχουν συμβεί».

Αν και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω για το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή ως ζευγάρι, είπε ότι θα έχουν πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι είναι αυτό που αναφέρω ως "αδελφή ψυχή" μου και θα υπάρχει πάντα ένα δέσιμο μαζί του, ό,τι κι αν γίνει», σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η ιδιότητά του, αλλά πάντα θα είμαι συνδεδεμένη μαζί του με κάποιον τρόπο. Πέρα από αυτό, δεν είμαι διατεθειμένη να εξηγήσω».

Φωτογραφίες: Shutterstock, EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Ποιος είναι ο tattoo artist που συνελήφθη - Έπαιζε σε σίριαλ και βιντεοκλίπ

Bloomberg: Συμφωνία των Χούτι με Ρωσία και Κίνα για να περνούν με ασφάλεια τα πλοία τους

Αμερικανική κυβέρνηση κατά Apple - Μονοπωλεί την αγορά των smartphones και δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης με τους χρήστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης