Σταύρος Νικολαΐδης: Στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης δεν ήξερα να διαχειριστώ τον εαυτό μου

Σταύρος Νικολαΐδης: Στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης δεν ήξερα να διαχειριστώ τον εαυτό μου

Και εγώ θα μπορούσα και θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, δήλωσε ο ηθοποιός

nikolaidis_213
Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε τη νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Επίσης, αποκάλυψε την επιθυμία του να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι σε συνέντευξη που έδωσε στο «Breakfast@star».

Αρχικά, μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου.

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλύτερος υποκριτικά απ' ότι πολλοί που έχουν τελειώσει σχολές» απάντησε σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε:

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzdg4rj1j2x)

«Και εμείς οι ηθοποιοί γινόμαστε πολλές φορές παρουσιαστές. Είμαστε όλοι καλοί; Αξίζουμε να είμαστε; Και εγώ θα μπορούσα και θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Νομίζω ότι θα μου πήγαινε κιόλας. Δεν είναι ανάγκη ρε παιδί μου οποιοδήποτε νέο τηλεπαιχνίδι να το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Τον αγαπώ πολύ. Ναι ή ο Μάρκος, με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Αυτό που κάνει τώρα είναι παιχνίδι μεν αλλά σαν σόου. Δεν το βλέπω πολύ το συγκεκριμένο όχι λόγω του Μάρκου, αλλά βαριέμαι το συγκεκριμένο πρότζεκτ και από παλιά που είχε ξαναγίνει. Προτιμώ να βλέπω το 5×5».

Για τη δήλωσή του ότι δεν έβγαλε πολλά χρήματα τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, ο Σταύρος Νικολαΐδης σχολίασε: «Δεν ήξερα να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Είναι κι αυτό που δεν έχουμε στην Ελλάδα, που δεν έχουμε μάνατζερ όπως σε άλλες χώρες, όπου πηγαίνει ένας άνθρωπος ψυχρά και συζητά την αξία σου και το πόσο κοστίζεις. Εμείς πρέπει οι ίδιοι να πηγαίνουμε και να πουλάμε τον εαυτό μας, λες και είμαστε στη λαϊκή και πουλάμε πατάτες».

Για το γεγονός ότι οι μισθοί είχαν φτάσει τόσο υψηλά όπου οι ηθοποιοί μπορούσαν να αγοράσουν σπίτια, ο ηθοποιός σημείωσε: «Τότε. Δεν υπάρχουν αυτά σήμερα. Είχε φτάσει σε μια υπερβολή το πράγμα. Αλλά δεν έφταιγαν οι ηθοποιοί, εφόσον τα κανάλια τα δίνανε; Λες και ήταν ο άλλος ο Ντε Νίρο και δεν θα γινόταν το σίριαλ χωρίς αυτόν».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι είχε υποστεί bullying σε ορισμένες δουλειές σε σημείο να γυρίζει πίσω και να κλαίει στην αγκαλιά της γυναίκας του. Επιπλέον, έδωσε την άποψή του για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι και τη δήλωση της Εύης Δρούτσα για λογοκλοπή.

Κλείσιμο
Ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Όταν ξέρεις ότι έχει υπάρξει δικαστική διαμάχη για το αριστούργημα που λέγεται "Συννεφιασμένη Κυριακή" και στην Ελλάδα του σήμερα γίνεται διαμάχη το "τα-τα-τα΄", ε ναι... είναι τραγελαφικό». Ενώ, χαρακτήρισε τον μουσικό διαγωνισμό ως «πανηγυράκι» και ότι το βίντεο-κλιπ απεικονίζει μια Ελλάδα της δεκαετίας του '60 και όχι του σήμερα. 

Ειδήσεις σήμερα:

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής

Αμαλιάδα: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας για ένα... δείπνο - Τι εκνεύρισε την Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης