Ο καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα του «Fay’s Time» την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη Eurovision, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Δεν μου άρεσε εμένα, για τα δικά μου γούστα, δεν μου αρέσει γενικά η μουσική τελευταία όπως εξελίσσεται. Βέβαια και είναι ένα τραγούδι για τη Eurovision».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czyi3bi0f3r5)
Για τον πολυσυζητημένο στίχο «τα-τα-τα» και το κατά πόσο ή όχι το έχουν πάρει από άλλο τραγούδι, σχολίασε: «Με αυτή τη λογική, όλοι πρέπει να κάνουν μήνυση σε όλους γιατί έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη "αγάπη" ας πούμε».
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Θα πήγαινα εκεί να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Να δουλεύει ο Γρηγόρης και εγώ να εμφανίζομαι ενίοτε».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events