H Ντορέττα Παπαδημητρίουαναπολεί όπως φαίνεται, το περσινό καλοκαίρι κι ανυπομονεί για τις φετινές της διακοπές.
Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε με το κοινό της μερικές από τις αγαπημένες της καλοκαιρινές στιγμές.
Στο βίντεο που δημοσίευσε, ένωσε μερικά σύντομα κλιπ. Σε κάποια από αυτά, φαίνεται να περπατά στην άμμο, φορώντας το μαγιό της, ενώ σε άλλα φαίνεται πάνω σε ένα σκάφος.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγραψε: «Το μυαλό μου σήμερα είναι 245 μέρες πίσω και 123 μπροστά🌊».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.