Ο Γιώργος Νταλάρας έπεσε πιθανότατα θύμα ηλεκτρονικής απάτης και για αυτό κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν με τα προφίλ στα social media που φέρουν το όνομά του.
Μέσω Instagram, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου, προκείμενου να ενημερώσει τους ακολούθους του, για το τι συμβαίνει. Αναφέρθηκε σε διαδικτυακούς απατεώνες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να κερδίσουν χρήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας έγραψε: «Παράκληση θέρμη να προσέχετε πολύ με τους απατεώνες του διαδικτύου. Ειδικά με εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομά μου με σκοπό να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα. Πρέπει να γίνεται άμεσα αναφορά και μπλοκάρισμα και από εσάς. Μία μόνο είναι η επίσημη σελίδα στο Instagram και μία μόνο η επίσημη σελίδα στο Facebook».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.