Γιάννης Βασιλείου για Έλντα Πανοπούλου: Είναι μια μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει τι είναι οικογένεια

Γιάννης Βασιλείου για Έλντα Πανοπούλου: Είναι μια μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει τι είναι οικογένεια

Ήταν λάθος και έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο, σχολίασε ο τραγουδιστής σχετικά με προηγούμενη δήλωσή της

basiliou-panopoulou
Ο Γιάννης Βασιλείου έκανε δηλώσεις για την Έλντα Πανοπούλου και τη φράση που είχε πει ότι «είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;».

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Υπάρχουν άμυαλοι άνθρωποι, ασέβεια. Δεν μπορεί τώρα η κυρία Έλντα Πανοπούλου να πει πως δεν με ξέρει, αφού έχω κάνει πρωινό μαζί της, πρώτον. Δεύτερον, δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο Βασιλείου, ένα καμπριολέ υπάρχει που το ξέρει όλος ο πλανήτης και δεν μπορεί αφού με ξέρει τόσα χρόνια, δεν μπορεί να πει ότι "αναρωτιέμαι αν ο Γιώργος Αλκαίος είναι γιος του Γιάννη Βασιλείου". Δηλαδή, πού στέκει αυτό το πράγμα; Να κάνει τι;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxmhwv1qgxd)

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα για την Έλντα, γιατί είναι μια μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια τι είναι. Εγώ έχω τρία παιδιά, δόξα τω Θεώ. Ήταν λάθος, ήταν grand λάθος και έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει: "Συγγνώμη, έκανα λάθος". Όλοι κάνουμε λάθη».

Για τον λόγο που δεν πήγε να δει το σχήμα του γιου της με την Έλντα Πανοπούλου, ο Γιάννης Βασιλείου ανέφερε: «Γι' αυτόν τον λόγο δεν πήγα να δω το σχήμα. Είναι ασέβεια να πει τέτοια πράγματα. Το κύριο θέμα ήταν αυτό που είπε: "Είναι ο Γιώργος Αλκαίος ο γιος του Γιάννη Βασιλείου;"».

«Τη συγχωρώ, αλλά πάρε ένα τηλέφωνο», κατέληξε ο Γιάννης Βασιλείου.

Έλντα Πανοπούλου: Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο, τα αρνητικά σχόλια, την υποκριτική και τα σχόλια του Γιάννη Βασιλείου.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

«Είπαμε με τον Γιώργο Αλκαίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ένα θέαμα πιο ποικίλο, πιο πλούσιο, λίγο πιο ευφάνταστο. Θέλω να πάρω τα εύσημα, ήμουν και εγώ ένας λόγος που επέστρεψε ο Γιώργος Αλκαίος στις πίστες» είπε αρχικά.

«Η Τέχνη έχει στεγανά; Απαγορεύεται ένας τραγουδιστής να συνυπάρξει με μία ηθοποιό;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnzw1lgt8zl)

Ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου, Γιάννης Βασιλείου, δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο σχήμα. Η Έλντα Πανοπούλου πάνω σε αυτό σχολίασε: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια ανέφερε σχετικά με την πολιτική ορθότητα: «Το "χοντρή" για μένα ήταν τίτλος τιμής. Οι επιχειρηματίες δεν έλεγαν “να πάρουμε την Πανοπούλου”, έλεγαν “να πάρουμε τη χοντρή”. Δεν με ενοχλούσε καθόλου. Δεν έχουμε δικαίωμα οι ηθοποιοί να κλεινόμαστε στο καμαρίνι μας και να μη θέλουμε να δούμε κανέναν. Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να με αγαπούν και να έρχονται να με βλέπουν».

Στο τέλος, η Έλντα Πανοπούλου σημείωσε: «Δεν υπάρχει καλό "καμαρίνι", θα σου τύχει ο συνάδελφος που θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση, δεν εγκατάλειψα το επάγγελμα, ούτε όταν κήδεψα τον πάτερα μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου βγήκα κι έπαιξα κωμωδία, βγήκα από τη σκηνή και λιποθύμησα».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ - Τι λέει ο πρύτανης

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης