Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τον γιο της και την ενασχόλησή της με τα κοινά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Αρχικά, ανέφερε: «Ο μεγάλος έρωτάς μου είναι το επάγγελμά μου ως καθηγήτρια φιλόλογος. Παράλληλα, όμως, γεννήθηκε το μικρόβιο της αυτοδιοίκησης και της ενασχόλησης με τα κοινά».
Σχετικά με την προσωπική της ζωή, σχολίασε: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czwqjj4cmtk1)
Σε άλλο σημείο, μίλησε για τον γιο της: «Ο γιος μου έρχεται να μου πει όσα δεν του αρέσουν και με αυστηρό τρόπο. Το συζητάμε όμως».
Για το αν μαγειρεύει, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Η μαγειρική δεν είναι από τα μεγαλύτερά μου πλεονεκτήματα. Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους που αγαπώ και βρίσκω τους τρόπους να παρουσιάσω ένα πολύ ωραίο τραπέζι με άλλους τρόπους, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψω γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις μαγειρικές μου ικανότητες».
Τέλος, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει bungee-jumping κάποια στιγμή στη ζωή της.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.