Μαρίνα Πατούλη: Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής

Μαρίνα Πατούλη: Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής

«Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου, αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol» πρόσθεσε σε δηλώσεις της - Δείτε το βίντεο

patoyli839
Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, το φλερτ που δέχεται και την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις γυναίκες που συναντά στον δρόμο: «Μου λένε ότι με έχουν πρότυπο. Οι περισσότερες έχουν παρακολουθήσει την πορεία μου. Συνάδελφοί μου στην αυτοδιοίκηση μου ζητούν να φωτογραφηθούμε. Έχω δεχθεί σεξισμό, ο χώρος της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης είναι ανδροκρατούμενος. Έχω δεχθεί ειρωνικά σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση. Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή. Παλιά έλεγαν ότι είμαι η ωραιότερη της λαϊκής. Νιώθω όμορφη και αγαπώ τον εαυτό μου αλλά δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cywxoivycio9)

Η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά δεν είναι η βασική παράμετρος για να διατηρηθεί. Δε θα έκανα σχέση με μικρότερο. Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι ήρωες και τυχεροί. Θέλει αρετή και τόλμη για να με αντέξουν. Δε με φλερτάρουν οι άνδρες, πιθανόν να με φοβούνται. Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά και όχι με την οικονομική του κατάσταση. Έχω πλούσια την γκαρνταρόμπα μου, έχω τουαλέτες αλλά και οικονομικά ρούχα».

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Μου δίνει τεράστια δύναμη η αγάπη του κόσμου και των γυναικών. Μου δίνουν χαρά οι επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά είναι πυλώνες που με θωρακίζουν, να παραβλέπω και να προχωράω».



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Οι Αλκυονίδες φέρνουν 20άρια - Πόσο θα διαρκέσουν, αναλυτική πρόγνωση

Ηλίας Μαροσούλης: Ο Λιάκος από το Διάσελο που έγινε κυρίαρχος της νύχτας

Μητρόπολη Κέρκυρας: Τι απαντά ο Μητροπολίτης Νεκτάριος για το viral βίντεο με τον ίδιο να ζητά να απομακρυνθεί ΑμεΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης