Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τον 2 χρονών γιο της και αποκάλυψε ότι τον θηλάζει ακόμη.
Το μοντέλο βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Με νοιάζει το φαγητό και τι τρώω, γιατί θηλάζω ακόμη. Δεν μπορώ να πιω ούτε καφέ. Ο γιος μου είναι 2 χρονών. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Γιατί γίνεται ντόρος για το μετά; Αφού ούτως ή άλλως τρώει κανονικά, εγώ λειτουργώ επικουρικά. Όποτε θυμηθώ ή άμα αρρωστήσει. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί ντε και καλά πρέπει να πάρω χάπια να το κόψω; Γιατί πρέπει με τη βία; Πρέπει να κόψει το γάλα το παιδί; Είναι επικουρικά! Εγώ είμαι συμπληρωματικά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czuohyg0v85t)
Και πρόσθεσε: «Ντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα. Κοιμάται και αλλιώς, και με ένα βιβλίο κοιμάται και αγκαλιά με τον μπαμπά και με λίγο μασάζ. Βρήκα και μια ωραία κοπέλα, νταντά του, που του κάνει μασάζ. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Δεν είναι ντε και καλά εσύ τι κάνεις, είναι φοβερό αυτό που κάνεις. Όχι, δεν είναι φοβερό, απλά υπάρχει. Ούτε έχω κανένα παιδί σαν το "Game of Thrones" που θα πρέπει να το θηλάζω μέχρι τα 11, αυτό μόνο εκεί γίνεται, σεναριακά, δεν έχει γίνει πουθενά αλλού στη φύση».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.