Πιρς Μπρόσναν: Δήλωσε ένοχος για πεζοπορία εκτός μονοπατιού στο πάρκο Yellowstone

Πιρς Μπρόσναν: Δήλωσε ένοχος για πεζοπορία εκτός μονοπατιού στο πάρκο Yellowstone

Ο 70χρονος Μπρόσναν περπάτησε σε μια απαγορευμένη περιοχή στο Mammoth Terraces, στο βόρειο τμήμα του Yellowstone κοντά στη γραμμή Wyoming-Montana, την 1η Νοεμβρίου

brosnan_153
Ο Πιρς Μπρόσναν ομολόγησε την Πέμπτη 14 Mαρτίου την ενοχή του για το ότι βγήκε εκτός μονοπατιού, σε θερμική περιοχή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης τον Νοέμβριο στο εθνικό πάρκο Yellowstone.

Στον Μπρόσναν επιβλήθηκε πρόστιμο 500 δολαρίων και διατάχθηκε να κάνει δωρεά 1.000 δολαρίων στο «Yellowstone Forever», μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει το πάρκο, μέχρι την 1η Απριλίου, όπως προκύπτει από τα δικαστικά αρχεία.

Ένα δεύτερο μικρό αδίκημα, για παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας και των ορίων χρήσης, απορρίφθηκε από την αμερικανίδα δικαστή Stephanie Hambrick.
Κλείσιμο
Ο 70χρονος Μπρόσναν περπάτησε σε μια απαγορευμένη περιοχή στο Mammoth Terraces, στο βόρειο τμήμα του Yellowstone κοντά στη γραμμή Wyoming-Montana, την 1η Νοεμβρίου. Βρισκόταν στο πάρκο για προσωπική επίσκεψη και όχι για κινηματογραφικές εργασίες, δήλωσε η εισαγγελία των ΗΠΑ για το Ουαϊόμινγκ.

Το Mammoth Terraces είναι ένα γραφικό σημείο με θερμές πηγές γεμάτες ορυκτά που αναβλύζουν από μια πλαγιά λόφου. Το σημείο είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες θερμικά χαρακτηριστικά του πάρκου, τα οποία κυμαίνονται από αναβλύζοντες θερμοπίδακες μέχρι λασπόλουτρα, με νερά που φτάνουν κοντά στο σημείο βρασμού.

Το να βγείτε εκτός ορίων σε τέτοιες περιοχές μπορεί να είναι επικίνδυνο: μερικοί από τα εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται το Yellowstone κάθε χρόνο καίγονται άσχημα αγνοώντας τις προειδοποιήσεις να μην ξεφύγουν από το μονοπάτι.

Η σύλληψη μπορεί να επιφέρει και νομικούς κινδύνους, με φυλάκιση, βαριά πρόστιμα και απαγόρευση εισόδου στο πάρκο να επιβάλλονται τακτικά στους παραβάτες.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών - Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του '23

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο - Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης