Ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ είναι ο νέος Σούπερμαν

Ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ είναι ο νέος Σούπερμαν

Ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, ωραίος, ταλαντούχος, χαμηλών τόνων και υψηλών φιλοδοξιών, κάνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
david-Corenswet-arthrou
«Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου είναι να παίξω τον Σούπερμαν. Λατρεύω τη σκοτεινή και τραχιά πλευρά του όπως την παρουσιάζει ο Χένρι Καβίλ, θα ήθελα όμως πολύ να δω και μια πιο αισιόδοξη και φωτεινή εκδοχή του», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ το 2019.

Είτε τον άκουσε το Σύμπαν είτε ο Τζέιμς Γκαν, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας «Superman: Legacy», πάντως τον ρόλο του δημοφιλούς υπερήρωα κέρδισε με διαφορά φωτεινότητας και νιότης -σε αυτή την ταινία ο Κλαρκ Κεντ είναι 25 ετών- ο Κόρενσγουετ, που εφεξής μπορούμε να αποκαλούμε και προφήτη.

Γεννημένος στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ πριν από 30 χρόνια, αναμφισβήτητα ωραίος και εντυπωσιακά ψηλός (1,93 μ., οχτώ εκατοστά πιο πάνω από τον προκάτοχο του ρόλου, Καβίλ), ο Κόρενσγουετ δεν καθόταν με σταυρωμένα χέρια μέχρι να στριμωχτεί στη στολή του Σούπερμαν.
david
Κλείσιμο
Από παιδάκι έπαιζε σε επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις, στα 18 του έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους «Follow Chase», έκανε ένα διάλειμμα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη δραματική σχολή του φημισμένου Julliard στη Νέα Υόρκη και επανέκαμψε με την κωμική σειρά «Moe & Jerryweather» ως συν-σεναριογράφος και συμπρωταγωνιστής του συμφοιτητή του Ανταμ Λάγκτον (2014-2016).

Η επιτυχία άρχισε να του κλείνει το μάτι το 2019, όταν δηλαδή ο Ράιαν Μέρφι τον ξεχώρισε από τον σωρό των ταλαντούχων wanna be και του έδωσε τον ρόλο του δημοφιλούς Ρίβερ Μπάρκλεϊ στη σειρά «The Politician».

Την επόμενη χρονιά ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη σειρά «Hollywood» και τον ρόλο του φιλόδοξου Τζακ Καστέλο. Ηταν ζήτημα χρόνου οι ινσταγκραμικοί ακόλουθοί του να φτάσουν τα 22,5 εκατομμύρια, πριν εκείνος τελικά αποφασίσει να κλείσει τον λογαριασμό του γιατί είχε σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να μετράει likes.

Οπως το να διαχειρίζεται το δικό του website (David Corenswet Web, τίποτα ευφάνταστο ως όνομα, απλό και ξεκάθαρο) για να μοιράζεται τα επαγγελματικά νέα του με όσους έχουν διάθεση να τα διαβάσουν.

Προσεχώς θα τον δούμε στις σειρές «The Answers» και «Lady in the Lake» και στις ταινίες «Operation Othelo» (μια φουτουριστική μεταφορά του διάσημου σαιξπηρικού έργου όπου ο Κόρενσγουετ υποδύεται τον Κάσιο), «The Greatest Hits», «Twisters» και φυσικά «Superman: Legacy». Πετάει, πετάει η καριέρα του - σαν τον Σούπερμαν ένα πράγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης