Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά αποκατάστασης της αλήθειας

Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά αποκατάστασης της αλήθειας

«Χωρίς να χρειαστεί να κατονομάσει, μπορεί να πει ποιος δεν ήταν» ανέφερε η παρουσιάστρια

tsolaki_133
Η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό Σου Σου» σχολίασαν το θέμα της κακοποίησης της Άννας-Μαρίας Βέλλη και τη στοχοποίηση του πρώην συντρόφου της, Άρη Μακρή, ως θύτη.

Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η Youtuber πιθανότατα δεν πράττει με εκδικητικότητα, αλλά τόνισε ότι θα έπρεπε η αλήθεια να βγει προς τα έξω και να αποκαλύψει ποιος είναι ο κακοποιητής της, ιδίως εάν δεν πρόκειται για τον Άρη Μακρή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη δήλωσε: «Είναι απολύτως λογικό να νιώθει έτσι ο Άρης. Γιατί σου λέει από τη στιγμή που με μπλέκεις σε κάτι τέτοιο και από τη στιγμή που έχει πάρει τέτοια έκταση, πρέπει να αποκαταστήσεις τουλάχιστον αυτή τη φήμη...».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsgrai6zlzd)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο. Αν έχει λήξει άσχημα και άδοξα αυτή η σχέση, έχει προκύψει και αυτό και τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα τον Άρη και κάποια άλλα την Άννα Μαρία, δεν είναι εύκολο το τηλεφώνημα μεταξύ τους. Μπορεί και να έχει γίνει όμως».

«Χωρίς να χρειαστεί να κατονομάσει ποιος ήταν, μπορεί να πει ποιος δεν ήταν» τόνισε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα εκδίκησης αυτό το πράγμα. Είναι θέμα απλά αποκατάστασης της αλήθειας. Εγώ θέλω να δώσουμε λίγο χρόνο γιατί οι αντιδράσεις και το πώς αντιδράει ένας άνθρωπος πάνω σε μια περίσταση δεν έχουν λυσάρι. Άρα, λοιπόν, ας δώσουμε τον χρόνο και σε αυτό το κορίτσι, που έχει πει ανοιχτά ότι έχει υπάρξει θύμα και έχει μπει σε μια κακοποίηση, τα συναισθήματα της μπορεί να της έχουν ξαναφουντώσει και να έχουν ξανανάψει μέσα της, όπως ο φόβος, ακόμα και για τη δημοσιότητα, ας της δώσουμε λίγο τον χρόνο για να δούμε πώς θα αντιδράσει».

Τι είπε η Άννα-Μαρία Βελλή 

Η Άννα-Μαρία Βελλή έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που υπέστη σε παλαιότερη σχέση της, την οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2021. Από τότε η Youtuber, χωρίς ποτέ να κατονομάζει τον κακοποιητή της, έχει αναφερθεί δημόσια σε αυτό το ζήτημα.

Πιο πρόσφατα, αφορμή για την επαναφορά του θέματος της κακοποίησης στην επιφάνεια αποτέλεσε ένα βίντεο στο Tik Tok που ανέβασε η ίδια. Στο κλιπ κλήθηκε να απαντήσει στο αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με γνωστή Youtuber και πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.
@amiyiamireal

Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc

♬ πρωτότυπος ήχος - Amiyiami

Αυτό ώθησε τον τραγουδιστή να δημοσιεύσει μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας τι έχει συμβεί.

Ο Άρης Μακρής τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη» και ισχυρίστηκε πως όλα αυτά που γράφονται και λέγονται για εκείνον έχουν σκοπό τη δημοσιότητα.

Αρχικά, έγραψε: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος».

Τέλος, ο Άρης Μακρής είπε: «Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».



Ειδήσεις σήμερα:

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε» - Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα

Αυτό είναι το σχέδιο των Ολλανδών για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

Ο «Δράκος της Δράμας» Παπαχρόνης, 42 χρόνια μετά τα εγκλήματά του, ζει απομονωμένος με τη γυναίκα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης