Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε τον παραγωγό που την είχε πιέσει να κάνει σεξ με τον Μπίλι Μπάλντουιν

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε τον παραγωγό που την είχε πιέσει να κάνει σεξ με τον Μπίλι Μπάλντουιν

Ο παραγωγός είχε υποστηρίξει ότι η ερωτική συνέρευση με τον συμπρωταγωνιστή της σε ταινία του 1993 θα βοηθούσε στη χημεία τους στην οθόνη

stone_123
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε την ταυτότητα του παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της, καθώς και τον ηθοποιό με τον οποίο την πίεσαν να συνευρεθεί προκειμένου να βελτιώσουν τη χημεία τους στην οθόνη.

Η 66χρονη ηθοποιός είχε συζητήσει προηγουμένως τo περιστατικό στα απομνημονεύματά της του 2021, χωρίς να αποκαλύψει ταυτότητες. Τώρα, αποκάλυψε ότι ο παραγωγός ήταν ο Ρόμπερτ Έβανς, ο ηθοποιός ήταν ο αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν, ο Μπίλι, και η ταινία ήταν το «Sliver» του 1993.
Ο Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στις ταινίες «Chinatown» και «The Cotton Club», ενώ ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες «The Godfather», «The Italian Job», «True Grit» και «The Great Gatsby».

Το «Sliver» ήταν η επόμενη ταινία της Σάρον μετά την τεράστια επιτυχία και τη διεθνή φήμη που είχε πετύχει με το «Βασικό Ένστικτο» του προηγούμενου έτους.
Μιλώντας στο podcast του ηθοποιού, Λούι Θερού, η Στόουν είπε: «Περίμεναν ότι θα έφερνα άλλη μια γιγαντιαία επιτυχία και με ενέκριναν στο κάστινγκ και μου έδωσαν όλες αυτές τις εγκρίσεις, αλλά όταν ήρθε η ώρα να το κάνω, μου είπαν ότι ήταν μια συμφωνία ματαιοδοξίας και δεν μπορούσα να τα έχω όλα αυτά. Στη συνέχεια άρχισαν να προσπαθούν να με κατηγορήσουν για τα λάθη τους, και έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσέλαβαν σκηνοθέτες και ηθοποιούς».
shutterstock_98257619
Ο Ρόμπερτ Έβανς το 2003

Επίσης, είπε ότι ο Έβανς την κάλεσε από τα γυρίσματα στο γραφείο του για να της ζητήσει να κοιμηθεί με τον πρωταγωνιστή Γουίλιαμ Μπάλντουιν (ένα από τα τέσσερα αδέρφια του ηθοποιού και ευρύτερα γνωστός ως Μπίλι) εκτός πλατό.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός περιέγραψε: «Με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του εβδομήντα, ογδόντα, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και κυκλοφορούσε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν με τον Μπίλι Μπάλντουιν, η ερμηνεία του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη. Και χρειαζόμασταν τον Μπίλι να βελτιωθεί στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα».
9o30KaejWBVXdyt5otvbMtD5DkE
Σκηνή από το «Sliver»

Συγχρόνως, τόνισε: «Και αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία, και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γα**σει και να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη».

Η Στόουν είπε ότι στο άκουσμα της απαίτησής του σκέφτηκε απλώς πώς ο Έβανς δεν είχε ακούσει τη λίστα με τους ηθοποιούς που είχε προτείνει η ίδια για τον ρόλο του Μπάλντουιν, και ήταν απογοητευμένη που οι ιθύνοντες της ταινίας περίμεναν από εκείνη ότι από τον Μάικλ Ντάγκλας με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στο «Βασικό ένστικτο» θα πήγαινε στον Μπάλντουιν.

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειαζόταν να πηδ**ω τον Μάικλ Ντάγκλας. Ο Μάικλ μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς να φέρει εις πέρας ορισμένα πράγματα και να πει αυτή την ατάκα, να κάνει πρόβες και να εμφανιστεί. Τώρα ξαφνικά εγώ είμαι στη δουλειά του "πρέπει να γα**ω ανθρώπους"».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο Αϊτινός πρωθυπουργός Ανρί εν μέσω του κύματος βίας των συμμοριών και του χάους στη χώρα του

Το Photogate έβαλε φωτιά στις θεωρίες συνωμοσίας: Το εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue και η φωτογράφιση του Νοεμβρίου

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας στα δυτικά - Πού θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης