Ρις Γουίδερσπουν: Δεν είναι ακόμα έτοιμη για μια νέα σχέση μετά το διαζύγιό της

Ρις Γουίδερσπουν: Δεν είναι ακόμα έτοιμη για μια νέα σχέση μετά το διαζύγιό της

Πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε πως έχει ζητήσει τη βοήθεια των φίλων της για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή

ris-gouiderspoun
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Τζιμ Τοτ, η Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι ακόμα έτοιμη να μπει σε μια νέα σχέση.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός χώρισε μετά από παραπάνω από μια δεκαετία γάμου, όμως είναι ακόμα πολύ επιφυλακτική για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Πηγή από το περιβάλλον της που μίλησε στο «ΟΚ!» δήλωσε αρχικά, για την σταρ: «Δεν είναι έτοιμη να μπει σε μια νέα σχέση για τα καλά, αλλά συμφώνησε να αφήσει τους φίλους της να τη βοηθήσουν».



Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να τη δεις έξω με κάποιον άντρα, εκτός κι αν πιστεύει ότι είναι ασφαλής μαζί του».

Η Γουίδερσπουν και ο Τοτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2023 με μία κοινή τους δήλωση. Είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Τένεσι Τζέιμς, ο οποίος είναι 11 ετών και μοιράζονται από κοινού την επιμέλειά του.

Στην κοινή τους δήλωση, ανέφεραν: «Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, καθώς περιηγούμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».


Ειδήσεις
 σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης