Ρις Γουίδερσπουν: Ο πρώην σύζυγός της εθεάθη με νέα γυναίκα 4 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Ρις Γουίδερσπουν: Ο πρώην σύζυγός της εθεάθη με νέα γυναίκα 4 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Ο Τζιμ Τοτ φαίνεται ότι έκανε διακοπές στην Κόστα Ρίκα με τη νέα του σύντροφο

jim_-reese
Ο πρώην σύζυγος της Ρις Γουίδερσπουν, Τζιμ Τοτ, έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και είναι με νέα σύντροφο, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six».

Ο Τζιμ Τοτ εθεάθη σε «σίγουρα ρομαντικές» διακοπές στην Κόστα Ρίκα με μια άγνωστη γυναίκα , ανέφερε το People αυτή την εβδομάδα.

«Ο Τζιμ έμενε με μια νέα φίλη στο Sendero Nosara στην Κόστα Ρίκα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Φαινόταν ότι έμεναν σε μια σουίτα και έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι, απλά χαλάρωναν και απολάμβαναν τις στιγμές. Ήταν σίγουρα ρομαντικό», πρόσθεσε η πηγή.

Η 47χρονη ηθοποιός και ο πρώην ατζέντης της CAA ανακοίνωσαν τον Μάρτιο ότι χωρίζουν μετά από 12 χρόνια γάμου.
Η ανακοίνωση έγραφε:

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε... Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Μια πηγή μοιράστηκε με το «Page Six» ότι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους επειδή ο γάμος τους πια δεν χαρακτηριζόταν από ρομαντισμό.

Κλείσιμο
«Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο σκάνδαλο ή δράμα, απλά δύο άνθρωποι που ουσιαστικά έγιναν συν-γονείς και δεν έχουν πλέον ρομαντικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον», εξήγησε μια πηγή.

Η ηθοποιός δήλωσε αργότερα ότι είχε περισσότερο «έλεγχο» για το πώς εξελίχθηκε το δεύτερο διαζύγιό της σε σύγκριση με τον χωρισμό της από τον συμπρωταγωνιστή της στο «Cruel Intentions», Ράιαν Φιλίπ.
«Το να μπορώ να μιλάω στους ανθρώπους απευθείας για το τι συμβαίνει στη ζωή μου και απλά να το μοιράζομαι με τον τρόπο που μοιράζομαι σπουδαίες επαγγελματικές εμπειρίες ή προσωπικές εμπειρίες, αισθάνομαι πολύ πιο αυθεντικό να μπορώ να λέω πράγματα με τη δική μου φωνή και να μην αφήνω κάποιον άλλον να ελέγχει τι συμβαίνει», εξήγησε στο «Harper's Bazaar».

Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν εικασίες, αλλά δεν μπορώ να τις ελέγξω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο πιο ειλικρινής, ευθύς εαυτός μου και να είμαι ευάλωτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού - Έρχονται 45άρια την Κυριακή, τρίτο κύμα αφόρητης ζέστης από την Τρίτη

Σοβαρό επεισόδιο στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών με υπαξιωματικό που κρατούσε όμηρο τον διοικητή - Έληξε αναίμακτα

Συγκλονιστική ιστορία στον Λίβανο: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης