Χάρι Πότερ: Ηθοποιός της ταινίας λέει πως ανησυχεί για τους ενήλικες που είναι ακόμα φαν - Είναι για παιδιά, λέει

Χάρι Πότερ: Ηθοποιός της ταινίας λέει πως ανησυχεί για τους ενήλικες που είναι ακόμα φαν - Είναι για παιδιά, λέει

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε "θα κάνουμε γάμο με θέμα τον Χάρι Πότερ" κι αμέσως σκέφτομαι "Θεέ μου, φαντάσου πώς θα είναι η πρώτη νύχτα του γάμου τους"» πρόσθεσε

harry-potter
Η Μίριαμ Μάργκελιζ, η οποία υποδύθηκε την καθηγήτρια Σπράουτ στις ταινίες «Χάρι Πότερ» μίλησε για το franchise και ανέφερε πως «ανησυχεί» για τους ενήλικες που παραμένουν θαυμαστές του.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «1News» και ρωτήθηκε για τη σειρά ταινιών με τον διάσημο μάγο, που την έκανε γνωστή στο κοινό.

«Ανησυχώ για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ. Το λογικό θα ήταν να τους είχε περάσει αυτή η τρέλα τόσα χρόνια μετά. Ξέρετε, εννοώ... Είναι για παιδιά, βγήκε πριν από 25 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους γάμους και συγκεκριμένα, στα ζευγάρια που επιλέγουν να κάνουν τον εορτασμό, με θέμα τον Χάρι Πότερ.

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε "θα κάνουμε γάμο με θέμα τον Χάρι Πότερ". Όποτε ακούω κάτι τέτοιο, σκέφτομαι "Θεέ μου, φαντάσου πώς θα είναι η πρώτη νύχτα του γάμου τους". Δεν μπορώ καν να το διανοηθώ», ανέφερε η ηθοποιός.

Τόνισε φυσικά, πως δεν έχει απολύτως καμία διαμάχη με το διάσημο franchise, ενώ το χαρακτήρισε «υπέροχο» και σημείωσε πως νιώθει ευγνώμων που ήταν μέρος του.


Ειδήσεις
 σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η τραγική απώλεια του 49χρονου συζύγου της, πρίγκηπα της Ισπανίας από επιπλοκές κορωνοϊού και γρίππης

Νέος πόλεμος των Άστρων: Οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά στη Σελήνη , αλλά ήρθαν δεύτεροι μετά την Ινδία - Η κούρσα για επανδρωμένη αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης