Όσκαρ 2024 - Βιν Ντίζελ: Μια γιορτή των τεχνών που μας δίνει κάτι για να αγωνιστούμε

Όσκαρ 2024 - Βιν Ντίζελ: Μια γιορτή των τεχνών που μας δίνει κάτι για να αγωνιστούμε

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση, συγχαίροντας σε αυτή τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί κι είναι υποψήφιοι φέτος για το χρυσό αγαλματίδιο

vin-ntizel
O Βιν Ντίζελ μπορεί να μην είναι φέτος υποψήφιος για κάποιο Όσκαρ, όμως φαίνεται παρόλα αυτά πως ανυπομονεί για την τελετή.

Σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χολιγουντιανός σταρ αναφέρθηκε στον θεσμό, τονίζοντας πως «είναι κάτι που θυμίζει στους ηθοποιούς να αγωνίζονται».

Μάλιστα, στη δημοσίευση που έκανε, φρόντισε να ευχαριστήσει τον Σερ Μάικλ Κέιν για την βοήθεια, τη στήριξη και την προσφορά του στην καριέρα του.

Αφού ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου χαμογελούν και οι δύο στον φακό, έγραψε: «Σεζόν των Όσκαρ... είναι πραγματικά μια γιορτή των τεχνών, δίνοντας μας κάτι για να αγωνιστούμε. Θυμάμαι να δουλεύω με τον Ντένις Χόπερ σε μια ταινία που λέγεται "Knockaround Guys"... το σύνθημά του ήταν απλό... "Δημιούργησε ή πέθανε" και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες μπορούν να ταυτιστούν...».

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιους από τους ανθρώπους, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, μιλώντας αρχικά για τον Σερ Μάικλ Κέιν.

«Σκέφτομαι όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ, να διδαχθώ ή απλά να εμπνευστώ. Μόλις πρόσφατα, σκηνοθέτησα μια ταινία μικρού μήκους με τον αγαπητό μου φίλο Σερ Μάικλ Κέιν... που ξέρει κάνα δυο πράγματα για την παραλαβή αυτού του καραφλού χρυσού αγάλματος. Αυτό που είναι τόσο όμορφο σε αυτόν είναι ότι τα βραβεία ωχριούν μπροστά στην έμπνευση που τόσο απλόχερα δίνει... μου είπε πριν από χρόνια ότι θα ήθελα να δουλέψω με την Έλεν Μίρεν και ο άνθρωπος είχε δίκιο. Είτε απεικονίζει τη Βασίλισσα και φέρνει μια αίσθηση συμπάθειας στη βασιλική οικογένεια... ή κάνει αφήγηση όπως έκανε στην Barbie... η μαγεία που φέρνει είναι πάντα προφανής. Παρεμπιπτόντως, η Barbie ήταν μία από τις καλύτερες της χρονιάς, αυτό που έκανε η Greta ως σκηνοθέτης ήταν πρωτοποριακό. Λαμπρή η απόδοση της Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Μάικλ είχε και ένα δείπνο πριν μερικά χρόνια με τον σπουδαίο Σίντνεϊ Πουατιέ... Ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου ως νέος ηθοποιός... δίπλα μου καθόταν ο Κρίστοφερ Νόλαν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Μάικλ που μου τον σύστησε σαν να είμαι γιος του. Ήμουν περήφανος. Σήμερα είμαι περήφανος για όσα εκδηλώθηκαν στο Oppenheimer... να βρεις δράμα σε αυτά τα συχνά κρυφά μέρη της ανθρώπινης ιστορίας μας... Ουάου», αναφέρει.

Τέλος, έκλεισε την ανάρτησή του λέγοντας: «Όλοι ξέρετε ότι έχω πάθος για την ιστορία και το σινεμά, που τόσο συχνά χρησιμεύει ως το τζάκι όπου λέγονται ιστορίες για το ατέλειωτο παρελθόν μας. Συχνά με ρωτούν γιατί δεν έχω σκηνοθετήσει ακόμα τον Χάνιμπαλ τον Κατακτητή, γιατί πήρε τόσο καιρό... με χαμόγελο λέω... υπομονή. Θα βρούμε έναν τρόπο ή θα φτιάξουμε έναν».


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: O σπασίκλας που άλλαξε τον κόσμο και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στα social media

Ο Ερντογάν προαναγγέλλει την αποχώρησή του από την πολιτική: Αυτές οι δημοτικές εκλογές θα είναι οι τελευταίες μου

NBA: Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης