Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο σπίτι του Μίμη Πλέσσα ανέβασε ο Μάριος Φραγκούλης στο Instagram, το πρωί της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου.
Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον συνθέτη και έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, ενώ σε ένα στιγμιότυπο, μαζί τους πόζαρε και η Γιώτα Νέγκα, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο Μάριος Φραγκούλης στο προφίλ του, έγραψε: «Με τον αγαπημένο μας Μίμη Πλέσσα που έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά για την Ελλάδα! Οι ταινίες, τα ορχηστρικά του, τα υπέροχα τραγούδια! Καλή Τσικνοπέμπτη αγαπημένοι μου φίλοι».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.