Πενέλοπε Κρουζ - Μπραντ Πιτ: Αναπαρήγαγαν σκηνές από το «Ένας άνδρας και μια γυναίκα» του 1966

Πενέλοπε Κρουζ - Μπραντ Πιτ: Αναπαρήγαγαν σκηνές από το «Ένας άνδρας και μια γυναίκα» του 1966

Το κλιπ πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες διαφήμισης διάσημου οίκου μόδας

pitt-cruz
Ο Μπραντ Πιτ και η Πενελόπη Κρουζ  πρωταγωνίστησαν μαζί σε μια ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους που απέτισε φόρο τιμής στο γαλλικό παραθαλάσσιο θέρετρο Ντωβίλ, αναπαραστώντας σκηνές από τη γαλλική ταινία «Ένα άνδρας και μια γυναίκα» του 1966, η οποία γυρίστηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία. 

Το βίντεο προβλήθηκε στην αρχή της επίδειξης μόδας της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου, για τη γυναικεία κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024/2025.

Δείτε το βίντεο
CHANEL Fall-Winter 2024/25 Ready-to-Wear Show - A Cinematic Story — CHANEL Shows

Κλείσιμο
Στην ταινία, ο 60χρονος Πιτ και η 49χρονη Κρουζ αναπαρήγαγαν σκηνές από την κλασική, βραβευμένη με Όσκαρ γαλλική ταινία. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κλοντ Λελούς, ήταν επίσης παρών στο σόου της Chanel και έφτασε μαζί με την Ισπανίδα σταρ, η οποία έγινε πρέσβειρα του οίκου μόδας το 2018. Ο Πιτ δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση μόδας, αλλά ο ηθοποιός έχει μια ιστορία με τον οίκο ως ο πρώτος άνδρας εκπρόσωπος του εμβληματικού αρώματος Chanel No. 5.

H υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: «Μια χήρα και ένας χήρος βρίσκουν τη σχέση τους να εξελίσσεται σε έρωτα, αλλά οι τραγωδίες του παρελθόντος αποδεικνύονται δύσκολο να ξεπεραστούν, με αποτέλεσμα να προχωρούν με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτότητα».

Το θέρετρο Ντωβίλ είναι ιστορική σημασία για τον γαλλικό οίκο, καθώς είναι το μέρος όπου η Γκαμπριέλ «Κοκό» Σανέλ άνοιξε το πρώτο κατάστημα της πολυτελούς μάρκας πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Η δημιουργική διευθύντρια Βιρζινί Βιάρντ δημιούργησε όλο το σόου ως «φόρο τιμής στο Ντωβίλ, ένα μέρος που ενέπνευσε στην Γκαμπριέλ Σανέλ την εφεύρεση μιας γοητείας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Chanel.

Μετά την επίδειξη μόδας, η Κρουζ μίλησε στη Vogue για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Πιτ για πρώτη φορά.

Σκηνή από την ταινία «Ένας άνδρας και μια γυναίκα»
🚩 Un Homme Et Une Femme/A Man And A Woman (1966) Dir. Claude Lelouch
 
«Η φωτογράφιση με τη Chanel διήρκεσε δύο ημέρες και περάσαμε υπέροχα. Όλοι ευχηθήκαμε να ήταν [ο Πιτ] εδώ σήμερα. Αλλά δουλεύει σε μια ταινία την οποία - παρεμπιπτόντως - κάνει με τον σύζυγό μου. Πέρασα όμως υπέροχα δουλεύοντας με τον Μπραντ», δήλωσε στο δημοσίευμα.

Η Κρουζ χαρακτήρισε την πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους ως «μια τόσο όμορφη στιγμή» και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ερμηνεία των πρωταγωνιστών της αρχικής ταινίας, Anouk Aimée και Jean-Louis Trintignant, καθώς και την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τους σκηνοθέτες Inez & Vinoodh.

Φωτογραφία: @chanelofficial

Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης