Μπραντ Πιτ: Ξανάνιωσε στο πλευρό της Ινές ντε Ραμόν

Μπραντ Πιτ: Ξανάνιωσε στο πλευρό της Ινές ντε Ραμόν

«Ο Μπραντ είναι σπουδαίος τύπος, του αξίζει να είναι ευτυχισμένος», λέει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού

brad-pitt-ines-de-ramon-arthroy
Μπορεί να άργησε να βρει ξανά την ευτυχία και την ηρεμία αλλά τελικά φαίνεται πως τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος στο πλευρό της Ινές ντε Ραμόν. Ο 60χρονος χολιγουντιανός σταρ έχει ξανανιώσει, δήλωσε πηγή στο People.

«Μετά το διαζύγιο με τη Τζολί, ο Μπραντ έβγαινε ραντεβού αλλά ποτέ σοβαρά», είπε πηγή από το περιβάλλον του για να συνεχίσει: «Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Με την Ινές, έχει ξανανιώσει. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Ο Μπραντ είναι σπουδαίος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος».

Η πηγή περιέγραψε επίσης την 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων ως «ευγενική, με χιούμορ και πολύ ξεχωριστή», σημειώνοντας ότι είναι ωραίο να βλέπεις το πόσο χαρούμενος είναι ο Μπραντ.

«Περνούσαν τόσο πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι του Μπραντ που ήταν λογικό για την Ινές να μετακομίσει μαζί του. Ο Μπραντ είναι πολύ ευτυχισμένος και του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί της. Το να συγκατοικήσουν ήταν κάτι φυσικό» είπε η πηγή.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ινές δεν έχει αφήσει το δικό της διαμέρισμα όταν μετακόμισε στον Πιτ.

«Είναι αρκετά πρόσφατο. Τα πάνε πολύ καλά και εκείνη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», είπε η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι που κρατάει χαμηλούς τόνους στη σχέση του είναι μαζί από τα τέλη του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί σε μια συναυλία. Εκείνη την εποχή, πηγές δήλωσαν στο People ότι οι δύο τους έβγαιναν κρυφά για μερικούς μήνες. Η ντε Ραμόν, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Πολ Γουέσλεϊ από το 2019 έως το 2022. Ο Μπραντ και η Ραμόν εθεάθησαν σε ένα afterparty για την ταινία του Πιτ Babylon, αν και δεν πόζαραν μαζί για φωτογραφίες στην εκδήλωση.

Σχεδόν 12 μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2023, επισημοποίησαν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί στο 12ο ετήσιο γκαλά LACMA Art+Film. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε επίσης ότι εκείνη την εποχή έβλεπαν σοβαρά ο ένας τον άλλο με τον Πιτ συστήνει τη Ραμόν ως τη νέα του σύντροφο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βέρτης δεν έχει σχέση με τη διοργάνωση του εμβολιασμού, έχει χάσει συγγενείς του από κορωνοϊό, λέει η δικηγόρος του


Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του


Σωκράτης Κόκκαλης στο ΘΕΜΑ: «Πώς γύρισα το παιχνίδι στην Intralot»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης