Κατερίνα Διδασκάλου: Ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου, ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου

Κατερίνα Διδασκάλου: Ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου, ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της - «Μερικές φορές, χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας» λέει

katerina-didaskalou__5_
Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» για το πώς διαχειρίζεται την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, ενώ τόνισε πως προσπαθεί να τα ισορροπεί.

«Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές, χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας. Χωλαίνει αναγκαστικά. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από Άμστερνταμ και με ρωτούσαν "Κατρίν πού πας;". Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που με ρωτούσαν κι αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx7t0ee3cosp)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως πολλές φορές νιώθει τύψεις απέναντι στα παιδιά της για τα παιδικά τους χρόνια.

«Ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή τους είπα "δεν θα πω ποτέ πως θυσιάστηκα. Δεν έκανα επιλογή να είμαι κοντά σας και να μην κάνω κάτι. Έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι". Ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου, φυσικά. Δεν είμαι η μαμά του "πήρες ζακέτα;" και του "έφαγες;"», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Η φροντίδα είναι κάτι που έρχεται από μέσα. Στα εγγόνια μου όμως όχι, δεν δίνω ούτε σοκολάτες, ούτε ζάχαρη. Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο. Θα ήθελα πολύ να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή».


Ειδήσεις σήμερα:

Kακοκαιρία Bettina: Ξεκίνησε η επέλαση - Πυκνή χιονόπτωση σε Κοζάνη και Φλώρινα (βίντεο)

Ανταρκτική: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου κινείται μετά από 37 χρόνια

Μεσανατολικό: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτέλεσαν δύο Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη για «συνεργασία» με το Ισραήλ - Σκληρή εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης