Η Ελένη Δήμου έδωσε μια συνέντευξη που προβλήθηκε τηλεοπτικά, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Μαρίνο και την «εξαφάνισή» του από τα φώτα της δημοσιότητας και τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του.
Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» η Ελένη Δήμου σχολίασε, τι θυμάται από εκείνον. «Θυμάμαι τον Γιώργο Μαρίνο ως έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίστασε -και μιλάμε για εκείνα τα χρόνια που χλευάζανε τους γκέι-να βγει και να μιλήσει να πει για αυτό. Και βέβαια ήταν από τότε ανοιχτός» είπε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czmkysokuny9)
Στην πορεία, η Ελένη Δήμου περιέγραψε μια αστεία ανάμνηση που έχει από τα χρόνια που συνεργαζόταν μαζί του. «Είναι η τελευταία μέρα της σεζόν στη "Μέδουσα" έβαλα κάτι παντοφλάκια με κάτι πολύ ψιλά φτεράκια. Φοράω λοιπόν τη ρόμπα μου και είπε “μαρή, που πας με το κανταΐφι στα πόδια”;».
Στο τέλος, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά δεν τα κατάφερε. «Ζήτησα από κάπου να έχω τον τρόπο να τον επισκεφτώ, αλλά δεν μου είπαν πού και πώς, δεν τα κατάφερα και ήθελα πάρα πολύ» δήλωσε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς