Κουμάιλ Ναντζιάνι: Μπαίνει στον 4ο κύκλο του «Only Murders in the Building»

Κουμάιλ Ναντζιάνι: Μπαίνει στον 4ο κύκλο του «Only Murders in the Building»

Ο διάσημος ηθοποιός θα βρίσκεται στο πλευρό των πρωταγωνιστών Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ

Kumail_nanjiani
Ο Κουμάιλ Ναντζιάνι θα πρωταγωνιστήσει στην 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου «Only Murders in the Building» στο Hulu, όπως πληροφορήθηκε αποκλειστικά το Variety.

Αν και ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο κρατούνται ακόμη μυστικές, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο της έρευνας για αυτή την σεζόν.

Ο ηθοποιός θα προστεθεί στα νέα μέλη του καστ που όπως έχουν ήδη ανακοινωθεί θα είναι ο Γιουτζίν Λέβι, η Εύα Λονγκόρια και η Μόλι Σάνον.
Κλείσιμο
Η Μέριλ Στριπ παραμένει ως Λορέτα Ντάρκιν μαζί με τους βασικούς πρωταγωνιστές Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ οι οποίοι για την 4η σεζόν θα ταξιδέψουν στο Λος 'Αντζελες πριν επιστρέψουν στο εμβληματικό κτίριο της Νέας Υόρκης.

Η πρωτότυπη σειρά της 20th Television είναι γραμμένη από τον Στιβ Μάρτιν και τον Τζον Χόφμαν ενώ είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με την Σελένα Γκόμεζ τον Μάρτιν Σορτ και τους Νταν Φόγκελμαν και Τζες Ρόζενταλ.

Ο νέος ρόλος του Ναντζιάνι στο «Only Murders in the Building» σηματοδοτεί την επιστροφή του στο Hulu μετά τη σειρά οκτώ επεισοδίων του Ρόμπερτ Σίγκελ το 2022, «Welcome to Chippendales», η οποία του χάρισε μια υποψηφιότητα για Emmy.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης