Μάιλι Σάιρους: Δεν ήξερε ότι η αδελφή της έβγαινε με τον νυν σύζυγο της μητέρας της στο παρελθόν

Μάιλι Σάιρους: Δεν ήξερε ότι η αδελφή της έβγαινε με τον νυν σύζυγο της μητέρας της στο παρελθόν

Η Νόα Σάιρους ήταν σε σχέση με τον Ντομινίκ Πάρσελ, ο οποίος αργότερα ξεκίνησε να βγαίνει με τη μητέρα της και τελικά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2023

cyrus_00100
Η Μάιλι Σάιρους δεν γνώριζε για την κατάσταση σχετικά με την αδελφή της Νόα, τη μητέρα της Τις και τον νέο σύζυγο της μητέρας της Ντομινίκ Πάρσελ, σύμφωνα με πηγή του PEOPLE.

Συγκεκριμένα, η Τις διεκδίκησε τον Πάρσελ, όταν εκείνος ακόμη έβγαινε με τη Νόα. Τελικά, η Τις και ο Πάρσελ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο έτος.

«Η Μάιλι δεν είχε ιδέα για το δράμα με τον Ντόμινικ. Καμία ιδέα», ανέφερε η πηγή για την τραγουδίστρια, αφού μια πηγή αποκάλυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Νόα και ο Πάρσελ έβγαιναν πριν από τον γάμο του με την Τις.

«Ήρθε αντιμέτωπη με τη μητέρα της γι' αυτό. Πιστεύει ότι είναι μια περίεργη κατάσταση, αλλά αγαπάει τη μαμά της και θέλει να είναι ευτυχισμένη», πρόσθεσε η πηγή.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η μικρότερη αδελφή της Σάιρους προσβλήθηκε για τη σχέση της μητέρας της με τον πρωταγωνιστή του «Prison Break».

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι η Νόα και ο Πάρσελ είχαν προηγουμένως σχέση και σταμάτησαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον πριν ο ηθοποιός και η Τις ξεκινήσουν το δικό τους ειδύλλιο.

«Η Νόα και ο Ντόμινικ έβλεπαν ο ένας τον άλλον κάπως σαν "friends with benefits". Σταμάτησαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και μετά η Τις ξεκίνησε κάτι», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι «η Τις ήξερε ότι [ο Πάρσελ] έβγαινε με τη Νόα».

«Η Τις δεν έδωσε ποτέ στη Νόα την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά πριν παντρευτούν», σημείωσε η πηγή.

Κλείσιμο
Η Τις και ο Πάρσελ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο σπίτι της Μάιλι στις 19 Αυγούστου 2023. Η Νόα δεν ήταν παρών στην τελετή. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, η Νόα είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον σχεδιαστή μόδας, Pinkus.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα

Νομοσχέδιο Πιερρακάκη: Αλλάζουν όλα στην Παιδεία - Νέου τύπου Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πάνος Καμμένος: Ποζάρει ανανεωμένος μαζί με τη σύζυγό του στo instagram

ΣΥΡΙΖΑ: «Εικονομαχία» μετά το mea culpa Τσίπρα - Βγήκαν τα μαχαίρια και για το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης