Τις Σάιρους: Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους «έκλεψε» τον γαμπρό από την άλλη της κόρη

Τις Σάιρους: Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους «έκλεψε» τον γαμπρό από την άλλη της κόρη

Η Τις Σάιρους διεκδίκησε τον ηθοποιό, όσο εκείνος ήταν σε σχέση με την κόρη της

tish_-_noah_cyrus_272
Νέες λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύπτουν μια διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια Σάιρους. 

Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους, Τις, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Ντόμινικ Πάρσελ τον Αύγουστο του 2023, φέρεται να «έκλεψε» τον ηθοποιό του «Prison Break» από τη μικρότερη κόρη της, Νόα Σάιρους.

Μια πηγή που επικαλείται το Us Weekly αποκάλυψε ότι «η Νόα έβγαινε με τον Ντόμινικ» όταν η Τις άρχισε να τον κυνηγάει και υποστήριξε ότι η Τις «γνώριζε την κατάσταση».
Η νέα λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία που αφηγήθηκε η Τις για το πώς γνώρισε τον νυν σύζυγό της σε συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα φέτος στο podcast «Call Her Daddy».

Αποκάλυψε ότι ο Ντόμινικ της είχε στείλει μήνυμα το 2016, το οποίο δεν είχε δει τότε. Ωστόσο, το είδε χρόνια αργότερα, αφού είχε οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Μπίλι Ρέι Σάιρους.

Περιγράφοντας το πρώτο της ραντεβού, η Τις μοιράστηκε ότι βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα και «φιλιόντουσαν για τρεις ώρες», προσθέτοντας ότι είπαν «σ' αγαπώ» μια μέρα αργότερα.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της Τις και του Ντόμινικ στο σπίτι της Μάιλι Σάιρους, η Νόα δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι η Νόα είχε παραλείψει τον γάμο σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν στο πλευρό του πατέρα της μαζί με τον αδελφό της Μπρέσον.
shutterstock_645005380__1_
Μπίλι Ρέι, Τις, Μπράντι και Νόα Σάιρους
Κλείσιμο

Επιπλέον, η Μάιλι είχε «ένοπλους φρουρούς έξω από το σπίτι της εκείνη την ημέρα ως προληπτικό μέτρο για να κρατήσει τη Νόα, η οποία ζει σε ένα διαμέρισμα λίγα τετράγωνα μακριά από την αδελφή της, έξω αν προσπαθούσε να παρευρεθεί».

«Η αναταραχή μεταξύ της Νόα και της Τις υπερβαίνει κατά πολύ [αυτό που πιστεύει ο κόσμος]», δήλωσε η πηγή. «Η Νόα είναι πολύ αναστατωμένη για το γεγονός ότι η Τις της έκλεψε τον Ντομινίκ».

Κανένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη διαμάχη δεν έχει κάνει ρητό σχόλιο για το οικογενειακό τους δράμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης