Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή και εξήγησε, τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε κάποιο γάμο, ούτε δημιούργησε οικογένεια.
Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» η ηθοποιός τόνισε ότι: «Σέβομαι και τα παιδιά και τον γάμο τόσο πολύ, που δεν θα το έκανα απλά για να κάνω το κέφι μου. Έπρεπε να έχω μια σιγουριά ότι αυτό που θα έκανα θα ήταν πολύ σωστό. Η μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν έκανε παιδί, θα ήταν ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Εγώ δεν το έχω νιώσει αυτό, τη λέω την αμαρτία μου, αισθανόμουν παιδί».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czk5nbdkkdvd)
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκε για το αν έχει βιώσει ζήλια σε σχέση της. Σε αυτό, η ηθοποιός απάντησε ότι: «Βεβαίως και το έχω βιώσει και ήταν περίεργο, εν τω μεταξύ ήμουν με φίλη μου. Ήταν αυτή με κοντό μαλλί και εκείνος νόμιζε ότι ήμουν... ναι με παρακολούθησε».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.