Ελένη Φιλίνη για τον γάμο: Δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω, βλέπω σχέσεις λατρείας να χωρίζουν και να βγάζουν μετά χολή

Ελένη Φιλίνη για τον γάμο: Δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω, βλέπω σχέσεις λατρείας να χωρίζουν και να βγάζουν μετά χολή

«Νιώθεις ότι όλα είναι ψέμα, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει» πρόσθεσε

eleni-filini__4_
Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, δήλωσε για τα προσωπικά της: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική, είναι άποψη αυτό. Δεν θα βρεις κους κους σε εμένα».

«Είμαι καλά, το ευτυχισμένη είναι πολύ μεγάλη λέξη. Όταν γύρω μου γίνονται λοιμοί, χάνονται άνθρωποι, επηρεάζομαι. Δεν είμαι ο εαυτούλης μου. Έχω ισορροπία κι αρμονία μέσα μου», προσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την εμφάνισή της και τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της, δήλωσε: «Στα χρόνια τα δικά μου που ξεκίνησα, το να έχεις μια άλφα εμφάνιση δεν ήταν καλο. Έπρεπε να αποδείξεις πάρα πολλές φορές ότι έχεις ταλέντο. Τώρα ανοίγει πόρτες, τότε ήταν κάπως σκληρό».

Όσο για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, ανέφερε: «Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν πάντα της ερωμένης κι όχι της συζύγου. Γκρίνιαζα και μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Τσιβιλίκας "βρες μου εσύ μια να κάνει την ερωμένη, για την οποία ο άντρας θα αφήσει εσένα για να πάει με αυτή". Βέβαια, η ζωή είναι ανατρεπτική».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuvk3inkm64h)

Στη συνέχεια, η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν και τον λόγο που δεν παντρεύτηκε. «Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες, σοβαρές, σαν γάμος. Απλώς εγώ δεν ήθελα γάμο. Δεν φαίνεται; Το δύσκολο είναι να κρατηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος. Αλλά δεν ήθελα ποτέ τον γάμοι, δεν είδα ποτέ ανταγωνιστικά τον σύντροφό μου», εξήγησε.

«Είμαι πολύ απλός και γλυκός άνθρωπος στη ζωή μου. Βλέποντας σχέσεις λατρείας να χωρίζουν κι ο καθένας να βγάζει μετά χολή, δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω, γιατί νιώθεις ότι όλα είναι ψέμα. Ευτυχώς, δεν μου έχει τύχει», πρόσθεσε.

Μίλησε επίσης, για τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου. «Έχω φάει πόλεμο σε συνεργασίες, όπως όλοι. Έτυχε να φύγω την παραμονή της πρεμιέρας, αλλά γύρισα γιατί έγινε χαμός. Ξαναγύρισα για να μη χαλάσει η δουλειά. Μεγάλος πρωταγωνιστής και σπουδαίος άνθρωπος μου έκοψε ατάκες. Είχα ένα νούμερο με κάποιες ατάκες που έβγαζαν γέλιο. Στη τζενεράλε μου τις έκοψαν. Τρελάθηκα. Με πήρε την άλλη μέρα ο παραγωγός και με παρακάλεσε. Με τους μεγάλους πρωταγωνιστές που έζησα εγώ ήταν κύριοι. Έτυχε ένας και κάποιοι παράγοντες όμως, που φέρθηκαν άκομψα», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς οι κριτικές στο διαδίκτυο «ξυπνούν» τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - Στα ραντάρ μέχρι και το Marketplac

Οι «βατοί» αντίπαλοι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μια ανάσα πριν τους ομίλους - Ο αστερίσκος της ΑΕΚ

Φίλη της Μαντόνα «πρόδωσε» πώς είναι στα 65 της η διάσημη τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης