Τάκης Παπαματθαίου: Δούλευα σε τράπεζα, αλλά επέλεξα το χάος

Τάκης Παπαματθαίου: Δούλευα σε τράπεζα, αλλά επέλεξα το χάος

«Τρώω όμως κάποια στιγμή μια φλασιά και σκέφτομαι: "Δηλαδή εγώ από τώρα, από πιτσιρικάς, έχω δει τον θάνατο μου;"» περιέγραψε ο ηθοποιός

papamathaiou_002
Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον γιο του, Ιάσονα, αλλά και την απόφασή του όταν ήταν νέος να αφήσει τη δουλειά του στην τράπεζα και να κάνει στροφή στη ζωή του.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» την Παρασκευή 1 Μαρτίου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου σχολίασε για την υποκριτική: «Πρέπει να είσαι δοτικός και, αυτό που λέμε, να έχεις θετική ενέργεια γιατί είναι σκληρή η δουλειά μας. Συγκεκριμένα, πρόπερσι, είχα παίξει στη σκηνή με 40 πυρετό χωρίς να ξέρω ότι είναι πνευμονία αυτό που είχα. Έπρεπε όμως να παίξω και δεν καταλάβαινες τίποτα [σ.σ. σαν θεατής]. Μια άλλη φορά, όταν είχαμε παίξει Αριστοφάνη στην Επίδαυρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχα πάθει θλάση και μου είχε πει ο γιατρός να κάνω για έναν μήνα ακινησία. Τι; Έκανα τότε και τον Ερμή, που είχε κάποια χορευτικά σε στυλ Μάικλ Τζάκσον και τέτοια! Παιδιά, δεν καταλάβαινα τίποτα και έλεγα πως ο θεός Διόνυσος μπαίνει μέσα μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czihnqcv69xt)

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν στιγμές που μπορείς αυτό να το βάλεις στον αυτόματο πιλότο. Το λέμε όμως εμείς αλλιώς, πως κάποια στιγμή με τις πολλές παραστάσεις "λιώνει" αυτό και μπαίνει πραγματικά μέσα σου. Τότε είσαι στο πετσί του ρόλου, που λέμε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για τα χρόνια του πριν μπει στον χώρο του θεάματος: «Κάποια στιγμή σαν πιτσιρικάς δούλευα σε τράπεζα και είχα αρχίσει να γλυκαίνομαι, είχα βάλει μπρος να πάρω και αμάξι και ήμουν και καλός υπάλληλος. Τρώω όμως κάποια στιγμή μια φλασιά και σκέφτομαι: "Δηλαδή εγώ από τώρα, από πιτσιρικάς, έχω δει τον θάνατο μου; Θα τελειώσω την ζωή μου σε μια τράπεζα έστω και διευθυνταράς;". Όχι! Και επέλεξα το χάος, το άγνωστο που με τα χρόνια κατάλαβα τη δυσκολία αυτού του επαγγέλματος».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε όταν ο γιος του τον ενημέρωσε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, στο οποίο απάντησε: «Του αρέσει πολύ που είναι ηθοποιός. Όταν μου το είπε ξαφνιάστηκα και του λέω: “Κοίτα όπως βλέπεις είναι δύσκολα, αν έχεις ακούσει τις συζητήσεις με τη μαμά”. Λέει "ντάξει"».
Σε ερώτηση για το εάν θα τον ενοχλούσε η σύγκριση: «Εγώ δεν θα σκεφτόμουν καθόλου το θέμα της σύγκρισης. Ίσως να ένιωθα και πιο ασφάλεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cziing4cn6qx)
Κλείσιμο

«Γενικά μπαίνουμε σε πλαίσια, σε κουτάκια και αυτό είναι ό, τι χειρότερο. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις» είπε στο τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: «Μας παρακολουθούσε, από ποιον να ζητήσω ευθύνες» - Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Ερμού - Μαρτυρία υπαλλήλου μαγαζιού: Δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα, είδαμε αιμόφυρτη την κοπέλα και με το μαχαίρι τον δράστη

Ο Κασσελάκης καθαίρεσε τον Πολάκη από Συντονιστή στη Βουλή - Ο ανασχηματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης