Μακαλιάς για Παπανώτα: Δεν πιστεύω ότι κάποιος που έχει τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς

Μακαλιάς για Παπανώτα: Δεν πιστεύω ότι κάποιος που έχει τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε ως προς την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον δημοσιογράφο

makalias-papanotas_292
Την απάντησή του έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και σχολίασε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος τόσο για τον ίδιο όσο και για την τραγουδίστρια. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας στη συνέντευξη στο «Fay's Time» είπε ότι δεν «θα επιτρέψει σε κανέναν να τον κακοποιεί τηλεοπτικά»

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ που είναι πλήρες. Το είδα [τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπανώτα] και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή. Το θέμα τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά πρέπει να λήξει γιατί έχουμε χάσει πλέον κάθε όριο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhhajyelull)

Στη συνέχεια, για τα σχόλια ότι η Μπέττυ Μαγγίρα «είναι μέτρια στα πάντα», ο ηθοποιός σχολίασε: «Το ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει κάποιο δημόσιο πρόσωπο κι κάποιον καλλιτέχνη, το θεωρώ δεδομένο. Αν έχει δει την κυρία Μαγγίρα να χορεύει, να τραγουδάει και τη βρίσκει μέτρια, καλώς. Δεν έχει πάει να τη δει. Αν με έχει δει στο θέατρο να παίζω και με βρίσκει μέτριο ηθοποιό, το δέχομαι. Το να κάνεις κριτική για κάτι που δεν έχεις παρακολουθήσει, το βρίσκω αφελές».

Έπειτα, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Είμαστε μία εκπομπή που προσπαθεί με το δικό της προσωπικό στυλ να σχολιάσει την επικαιρότητα. Χωρίς να θέλει προσβάλλει κάποιον. Αν έχουμε προσβάλει κάποιον ή τον κ. Παπανώτα, είμαστε εδώ να ζητήσουμε συγγνώμη και εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη» και πρόσθεσε: «Μας απασχολεί, ο λόγος του είναι σημαντικός από ό,τι έχω καταλάβει. Κι εμείς όταν μιλάει για εμάς, θέλουμε να τα παίζουμε. Είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να περνάμε καλά. Δεν έχουμε φιλίες ή έχθρες, παίζουμε τα πάντα, ό, τι έχουμε».

Για τη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα ότι «κακοποιείται τηλεοπτικά» από τον ίδιο και την Μπέττυ Μαγγίρα, σημείωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που έχει τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς που μπορεί να κάνουμε εμείς στην εκπομπή ή που μπορούμε να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες παραπάνω. Ούτε θα αλλάξει η γνώμη των τηλεθεατών γι' αυτόν, οπότε όλο αυτό το ακούω λίγο».

Ενώ, για τον όρο «πανελίστα» ο Δημήτρης Μακαλιάς διευκρίνισε: «Δεν τον έχω πει ποτέ πανελίστα, αλλά δεν είναι κακό να είσαι πανελίστας, καθαρίστρια, τραγουδίστρια, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν χρησιμοποιείται ο όρος κάποιος να αισθανθεί άβολα. Στο παρελθόν όταν είχε γίνει πάλι μια προστριβή είχαμε ανταλλάξει μηνύματα και είχαμε πει ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο και για το πώς διαχειριζόμαστε τα πράγματα και είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση και το είχαμε λήξει εκεί. Δεν θέλω να έχω έχθρες ούτε να προσβάλλω ανθρώπους, θέλω να κρατάμε ένα επίπεδο».

Τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά

Κλείσιμο
Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ίδιο και τη Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Ο δημοσιογράφος μοιράστηκε την άποψή του για όσα έχουν συμβεί στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Fay’s time» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, περιέγραψε ότι πριν από λίγο καιρό είχε συναντήσει κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» για να του πάρει δηλώσεις.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει να έχει αρνητική άποψη κάποιος για τις απόψεις μου, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς. Δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα για ανθρώπους που έχουν κάνει μια πορεία και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι… Το χειρότερο είναι ότι μετά τον σχολιασμό παίρνουν και έναν πάκο χαρτιά και λένε "Α, ο Παπανώτας είπε ότι πρέπει να έχεις πολλά πτυχία" [...] Με αφορμή μια υποτιθέμενη δήλωσή μου ότι για να είσαι παρουσιαστής πρέπει να έχεις πτυχίο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι μετά από αυτό το περιστατικό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα και διέψευσε ότι είπε ότι για να παρουσιάσει κάποιος πρέπει να έχει πτυχίο. Ωστόσο, είπε ότι δεν δέχτηκε κάποια συγγνώμη και ότι η εκπομπή επανέλαβε το ίδιο σκετς.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgoo78nhls1)

«Βάζεις στο στόμα μου κάτι που δεν έχω πει ποτέ!»
υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Βγήκα και είπα όταν με ρώτησαν ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου, δεν ξέρουν τη δεοντολογία εννοούσα και τους κανόνες καλής τηλεοπτικής συμπεριφοράς, και δεν με ενδιαφέρει η κυρία Μαγγίρα ως παρουσιάστρια, με ενδιαφέρει ως ηθοποιός, ως τραγουδίστρια κτλ, και όχι ως παρουσιάστρια».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Αν θες να πω την άποψή μου για τα πολύπλευρα ταλέντα, από τα οποία βρίθει η Ελλάδα, ούτε το Χόλιγουντ δεν έχει τόσα πολύπλευρα ταλέντα, δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής, μέτριος παρουσιαστής, μέτριο μοντέλο, μέτριος πολιτικός και μέτριος στα πάντα. Μετριότατος. Όταν είσαι καλός τραγουδιστής και βγαίνεις να τραγουδήσεις με τη Μαρινέλλα έχεις και πέντε δικά σου σουξέ. Έχει; Έχει πέντε επιτυχίες; Πείτε μου μια επιτυχία…. Κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με τη Θεοδωρίδου και τον Ρέμο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν την έχω καταλάβει».

Ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν με αφορούν, γιατί δεν τηρούν τη δεοντολογία. Εγώ δεν είμαι των μηνύσεων [...] Εγώ απλά γυρνάω την πλάτη μου και αποστρέφω τους οφθαλμούς μου. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει "αυτή είναι παρουσιάστρια και αυτός πανελίστας". Την οποία χθες απέσυρε στην Ελένη Τσολάκη».

Συγχρόνως, συμπλήρωσε: «Εγώ έχω φτιάξει εκπομπές… όταν έκανα εγώ τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 30 ανθρώπους να τρέχουν από πίσω, τα έκανα εγώ όλα… Για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κύριος Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Και εμείς αυτό που εκπέμπουμε στο "Happy Day" είναι η Σταματίνα και οι πανελίστες της; Δεν νομίζω... Είναι ύβρις… Το απέσυρε αυτό ο κύριος Μακαλιάς… Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ. Το χιούμορ είναι και θέμα αισθητικής και από αισθητική στην Ελλάδα κάντε μια βόλτα για να δείτε πώς είναι η χώρα και κάντε και μια βόλτα στην Ελβετία».

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι αν και δεν θέλει να ξαναμιλήσει στην εκπομπή «Ι Love Σουκου», εκείνοι επιμένουν να προβάλλουν δηλώσεις του από άλλες εκπομπές.

Στο τέλος, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε: «Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά».

Ειδήσεις


Ειδήσεις σήμερα:

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Στη φυλακή μαζί με τη σύζυγό του


Εξάρχεια: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Ακρίβεια: Μειώσεις από 14% έως 17% σε επτά κατηγορίες προϊόντων δείχνουν οι νέοι τιμοκατάλογοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης