Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας

Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας

Ο ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις του δημοσιογράφου τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μπέττυ Μαγγίρα

makalias-papanotas_272
Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τον ίδιo και συγκεκριμένα ότι είναι «αλεξιπτωτιστής» στον χώρο της τηλεόρασης και ότι έχει «Mr Bean χιούμορ».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

Απαντώντας χιουμοριστικά στη δήλωση του «αλεξιπτωτιστή», ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε ένα σκετσάκι με αλεξίπτωτο στον αέρα της εκπομπής «I Love Σου Κου» πριν από λίγες ημέρες.

Πάνω σε αυτό, είπε: «Με χιούμορ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό, αναπαραστατικό τρόπο και αυτό κάναμε, όπως θα περίμενε κανείς εύκολα από εμάς. Που σημαίνει ότι έχουμε μια ταυτότητα που κανείς την αναγνωρίζει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfqt8v2wgy1)

Και πρόσθεσε: «Το χιούμορ είναι πολύ προσωπικό θέμα. Άλλοι γελάμε με ένα πράγμα, άλλοι γελάνε με κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω, το σέβομαι πάρα πολύ και αντιλαμβάνομαι ότι το χιούμορ μας δεν είναι ίδιο».

Στη συνέχεια για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο κωμικός σχολίασε: «Πολλά ατοπήματα σε μια φράση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν κρύβεται απολύτως τίποτα. Νομίζω ότι είναι ένα αλισβερίσι ατακών για να περνάμε καλά, δεν ξέρω, μάλλον κάτι τέτοιο. Αλλά νομίζω ότι το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας και ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω από τη δική μας πλευρά τουλάχιστον».

Τέλος, για το «Happy Day» δήλωσε: «Παρερμηνεύτηκε αυτό. Εγώ δεν είπα ποτέ πάνελ είναι η αλήθεια. Απλά αυτό μετά χρησιμοποιήθηκε λάθος. Εγώ είπα ότι στην εκπομπή αυτή είναι μια παρέα. Επίσης, είναι μια παρέα το "Happy Day", την οποία παρακολουθώ κάθε μέρα πάρα πολλά χρόνια, την αγαπάω πάρα πολύ και μ' αρέσει να τη βλέπω. Μ' αρέσει να βλέπω και τη γνώμη του κύριου Παπανώτα και τη γνήμω των άλλων».

Παπανώτας για Μαγγίρα: Στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, σε νέες δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε το ότι ο κωμικός εμφανίστηκε στο «I Love Σου Κου» ως αλεξιπτωτιστής, ως απάντηση σε αντίστοιχο σχόλιο του πρώτου που τον αποκάλεσε έτσι.

«Το έκανε δεύτερη φορά; Νόμιζα ότι πριν από χρόνια μπήκε σαν αλεξιπτωτιστής. Δεν έχω να πω κάτι, το ανόητο, το Mr Bean χιούμορ δεν με αγγίζει» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Πρωινό ΣουΣου».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czev01b00gyh)

Στην πορεία, ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του προς την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το σχόλιό μου έχει προκύψει από κάτι ανοησίες που λένε ο κύριος Μακαλιάς και η κυρία Μαγγίρα. Έχω δει πάρα πολλά, τώρα ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της να θυμηθεί να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια... εντάξει αφού της αρέσει καλά κάνει. Ο κύριος Μακαλιάς που το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής του θεάτρου να κάθεται σε ένα πάνελ και να κάνει τον αλεξιπτωτιστή, τι να πω.. Είναι άλλο το χιούμορ και άλλη η αυθάδεια. Εδώ είναι αυθάδεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Αλμυρό: Γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε τον Μάιο ο 52χρονος ο οποίος απανθρακώθηκε σε τροχαίο

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο πατήρ Κλεομένης για τους παλαιοχριστιανούς

Μιχάλης Μπλέτσας στον Δανίκα: Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα φτάσουν τα 100 και η επόμενη γενιά στα 130
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης