Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά

Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου, δεν ξέρουν τη δεοντολογία» ανέφερε ο δημοσιογράφος

papanotas_282
Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ίδιο και τη Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Ο δημοσιογράφος μοιράστηκε την άποψή του για όσα έχουν συμβεί στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Fay’s time» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, περιέγραψε ότι πριν από λίγο καιρό είχε συναντήσει κάμερα της εκπομπής «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» για να του πάρει δηλώσεις.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει να έχει αρνητική άποψη κάποιος για τις απόψεις μου, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς. Δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα για ανθρώπους που έχουν κάνει μια πορεία και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι… Το χειρότερο είναι ότι μετά τον σχολιασμό παίρνουν και έναν πάκο χαρτιά και λένε "Α, ο Παπανώτας είπε ότι πρέπει να έχεις πολλά πτυχία" [...] Με αφορμή μια υποτιθέμενη δήλωσή μου ότι για να είσαι παρουσιαστής πρέπει να έχεις πτυχίο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι μετά από αυτό το περιστατικό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα και διέψευσε ότι είπε ότι για να παρουσιάσει κάποιος πρέπει να έχει πτυχίο. Ωστόσο, είπε ότι δεν δέχτηκε κάποια συγγνώμη και ότι η εκπομπή επανέλαβε το ίδιο σκετς.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgoo78nhls1)

«Βάζεις στο στόμα μου κάτι που δεν έχω πει ποτέ!» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Βγήκα και είπα όταν με ρώτησαν ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους, δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου, δεν ξέρουν τη δεοντολογία εννοούσα και τους κανόνες καλής τηλεοπτικής συμπεριφοράς, και δεν με ενδιαφέρει η κυρία Μαγγίρα ως παρουσιάστρια, με ενδιαφέρει ως ηθοποιός, ως τραγουδίστρια κτλ, και όχι ως παρουσιάστρια».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Αν θες να πω την άποψή μου για τα πολύπλευρα ταλέντα, από τα οποία βρίθει η Ελλάδα, ούτε το Χόλιγουντ δεν έχει τόσα πολύπλευρα ταλέντα, δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής, μέτριος παρουσιαστής, μέτριο μοντέλο, μέτριος πολιτικός και μέτριος στα πάντα. Μετριότατος. Όταν είσαι καλός τραγουδιστής και βγαίνεις να τραγουδήσεις με τη Μαρινέλλα έχεις και πέντε δικά σου σουξέ. Έχει; Έχει πέντε επιτυχίες; Πείτε μου μια επιτυχία…. Κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με τη Θεοδωρίδου και τον Ρέμο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν την έχω καταλάβει».

Ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν με αφορούν, γιατί δεν τηρούν τη δεοντολογία. Εγώ δεν είμαι των μηνύσεων [...] Εγώ απλά γυρνάω την πλάτη μου και αποστρέφω τους οφθαλμούς μου. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει "αυτή είναι παρουσιάστρια και αυτός πανελίστας". Την οποία χθες απέσυρε στην Ελένη Τσολάκη».

Κλείσιμο
Συγχρόνως, συμπλήρωσε: «Εγώ έχω φτιάξει εκπομπές… όταν έκανα εγώ τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 30 ανθρώπους να τρέχουν από πίσω, τα έκανα εγώ όλα… Για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κύριος Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Και εμείς αυτό που εκπέμπουμε στο "Happy Day" είναι η Σταματίνα και οι πανελίστες της; Δεν νομίζω... Είναι ύβρις… Το απέσυρε αυτό ο κύριος Μακαλιάς… Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ. Το χιούμορ είναι και θέμα αισθητικής και από αισθητική στην Ελλάδα κάντε μια βόλτα για να δείτε πώς είναι η χώρα και κάντε και μια βόλτα στην Ελβετία».

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι αν και δεν θέλει να ξαναμιλήσει στην εκπομπή «Ι Love Σουκου», εκείνοι επιμένουν να προβάλλουν δηλώσεις του από άλλες εκπομπές.

Στο τέλος, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε: «Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια στο Σύνταγμα, μολότοφ στο προαύλιο της Βουλής - Μάχες σώμα με σώμα στην Ομόνοια (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Τα ΜΑΤ χτύπησαν ρεπόρτερ του protothema.gr στην πορεία για τα Τέμπη - Βίντεο

Απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στις ΔΟΥ Κηφισιάς και Πειραιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης