Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως «περιφέρω» την εμφάνισή μου πάνω στη σκηνή

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως «περιφέρω» την εμφάνισή μου πάνω στη σκηνή

«Πολλές φορές παλιότερα, κρίθηκα ως προς την εξωτερική μου εμφάνιση» πρόσθεσε η ηθοποιός

pegky-stathakopoulou
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην κόρη της. «Με την κόρη μου συναντιόμαστε κάνοντας ταξίδια, γιατί πλέον έχει τη δική της ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ασφάλεια με την κόρη μου και της λέω πάντα την αλήθεια. Η κόρη μου είναι πρότυπο για μένα, τη θαυμάζω. Πάθαινα μικρές κρίσεις πανικού, όταν δεν μου απαντούσε στα τηλέφωνα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czgk4ffpvi8h)

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στις σπουδές που παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα. «Είμαι φοιτήτρια παράλληλα με την κόρη μου. Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και εκείνη Ιατρική. Πάντα έλεγα πως όταν μεγαλώσω και έχω χρόνο, θέλω να σπουδάσω κι άλλα πράγματα. Νιώθω πάρα πολύ νέα. Έχω να μάθω, να δω και να ζήσω πολλά πράγματα», εξήγησε.

Για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της, είπε: «Πολλές φορές παλιότερα, κρίθηκα ως προς την εξωτερική μου εμφάνιση. Η πιο σκληρή κριτική που έχω δεχτεί είναι πως "περιφέρω" την εμφάνισή μου πάνω στη σκηνή. Μια γυναίκα μπορεί να είναι αιωνίως όμορφη, με την έννοια της γοητείας που ασκεί. Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να τη φλερτάρει κάποιος και να το αποδέχεται με χαρά και χωρίς ενοχή».

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μεγάλη μου τύχη που δούλεψα δίπλα της. Ήταν πολύ ευαίσθητη και χαρισματική. Με την Αλίκη μιλούσαμε σαν κορίτσια. Αυτό που κρατάω από εκείνη είναι η συναισθηματική της δοτικότητα», σημείωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Χειραψία και φιλί Κασσελάκη με Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ - Δείτε φωτογραφίες


Βίντεο: Επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη στην Θεσσαλονίκη - Βροχή από πέτρες και μολότοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης