Πέγκυ Σταθακοπούλου: Μεγαλώνοντας μαθαίνεις πως μετά από μια απώλεια υπάρχει συνέχεια, ενώ όταν είσαι μικρός δεν το ξέρεις

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Μεγαλώνοντας μαθαίνεις πως μετά από μια απώλεια υπάρχει συνέχεια, ενώ όταν είσαι μικρός δεν το ξέρεις

«Νομίζεις ότι όλα τελειώνουν εδώ, με αυτήν την απώλεια» σχολίασε η ηθοποιός

stathakopoulou
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τις δύσκολες απώλειες της ζωή της αλλά και την απουσία της κόρης της από το σπίτι, καθώς έφυγε για σπουδές.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Στούντιο 4» την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, δήλωσε: «Είχα πολλές απώλειες, χρειάστηκε πολλές φορές να πάω παρακάτω, αλλά όχι σε τέτοιου επιπέδου απώλειες. Απώλεια είναι καθετί που τελειώνει στην ουσία, είτε σε επίπεδο ανθρώπινης σχέσης, είτε σε επίπεδο απόλαυσης, είτε σε επίπεδο γνώσης. Θέλω να πω όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, εμπειρίας και χαράς, είναι μια απώλεια. Σίγουρα, μεγαλώνοντας καταφέρνεις να μάθεις πως και μετά από μια απώλεια υπάρχει συνέχεια, ενώ όταν είσαι μικρός δεν το ξέρεις. Νομίζεις ότι όλα τελειώνουν εδώ, με αυτήν την απώλεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν πονάς πάρα πολύ. Μαθαίνεις - όπως λέει ο σύζυγός μου - να βάζεις το ένα πόδι μπροστά στο άλλο και μετά με μικρές προσπάθειες να ανεβαίνεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9z85zpwb6x)

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για την κόρη της που σπουδάζει στην Κρήτη: «Προσπαθώ να δω ποια είναι η δική μου απώλεια αυτή την περίοδο. Έχω απώλειες γιατί ο ρόλος της μητέρας αλλάζει. Η κόρη μου πλέον σπουδάζει και είναι μια αυτοδύναμη, αυτόνομη ύπαρξη. Έχει φύγει 2 χρόνια τώρα. Είναι άδεια η φωλιά. Μου στοίχισε πολύ που η κόρη μου έφυγε για σπουδές. Ξέρω όμως, ότι είναι για το καλό της. Σπουδάζει ιατρική στην Κρήτη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9zc7slnrtd)


Ειδήσεις σήμερα:

Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας της δίκης για το Μάτι

«Βόμβα» από τον Γιώργο Τσίπρα: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο


Μητέρα και σύζυγος Ναβάλνι σε Πούτιν: Δώσε μας τη σορό του για να τον θάψουμε με αξιοπρέπεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης