Survivor 2024: Η «βόμβα» του Γκιουλέκα και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η «βόμβα» του Γκιουλέκα και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Έλενας, η στρατηγική της Ασημίνας, η κόντρα Μαρίας-Τζέιμς, o «απατεώνας» και η μάχη για την 2η ασυλία

MixCollage-27-Feb-2024-02-14-AM-7052
Δυνατά μπήκαν οι Μαχητές στην 8η εβδομάδα του Survivor 2024 καταφέρνοντας να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες και να αναγκάσουν τους Διάσημους μετά την Έλενα Αμανατίδου να ρίξουν στον τάκο και την Μαρία Αντωνά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/2) οι Μπλε σχολίασαν την ψηφοφορία των Κόκκινων χαρακτηρίζοντας την άδικη για την Έλενα, ενώ τους προκάλεσε εντύπωση πως την 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου ψήφισαν και οι Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Νίκος Ρικουνάκης που μόλις μπήκαν στον ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf7xc946ujt)


Κλείσιμο
«Δεν είναι ωραίο να σε ψηφίζει όλη η ομάδα», ήταν το σχόλιο της πρώτης υποψήφιας για αυτή την εβδομάδα. Η Έλενα Αμανατίδου έδειξε ενοχλημένη που βγήκε στον τάκο σχεδόν παμψηφεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf89q2fsdpd)


Το άλλο θέμα που συζητήθηκε στην καλύβα των Μαχητών ήταν η τοποθέτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Τζέιμς Καφετζή ότι έχει εμμονή με τις γυναίκες. Κάτι ανάλογο είχε πει η παίκτρια των Κόκκινων και για τον Σωτήρη Λαμάι με τους Μπλε να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως είναι η στρατηγική της για να χαλάσει την εικόνα των αντιπάλων της.

«Είναι βαριά η κούπα. Έχουμε βρει κάτι βότανα και φτιάχνουμε ένα είδος τσάι και χθες έμαθα πως εκτός από κακόψυχος, είμαι και μισογύνης. Έτσι είπε η Ασημίνα. Δεν ξέρω από πού έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, αλλά στην υγειά της», είπε ο Τζέιμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf82fs0avbt)


Λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία της εβδομάδας βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Τζέιμς Καφετζή και Μαρίας Αντωνά, καθώς η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας θεωρεί ότι ο αντίπαλος της την στοχοποιεί.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να πεις κάτι» είπε αρχικά η Μαρία.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβει πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί» ανέφερε ενοχλημένη η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf8m5p1e775)


Ωστόσο η «βόμβα» έσκασε λίγο αργότερα και είχε χρώμα Μπλε. Ο Γιώργος Γκιουλέκας αποκάλυψε ενώπιον και τον δύο ομάδων πως είδε την Ασημίνα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να συνεννοούνται στην τέντα του γιατρού και να συμφωνούν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς.

«Εγώ είχα έναν τραυματισμό και πήγα στην τέντα του γιατρού και άκουσα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να μιλάνε και να συνεννοούνται. Έλεγε η Ασημίνα στον Σταμάτη "εμείς θα λέμε, πες τα κι εσύ και θα τα λέμε κι εμείς συνέχεια". Και μόλις με είδαν, σταμάτησαν τη κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταμάτης τότε, τον διέψευσε, λέγοντας πως αυτό δεν έγινε ποτέ, κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος αποκάλεσε τον συμπαίκτη του «απατεώνα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf904z055gp)


Στο αγωνιστικό σκέλος Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη για την 2η ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf9akrw3oi1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czf9qzhukccx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfa0bv61ho9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfb5obcvjv5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfbbtpvp421)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfbucc9srsh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfbz90awgix)


Το ντέρμπι κρίθηκε στο τέλος με την Δώρα με τον Γκιουλέκα να γράφουν το τελικό 12-10 και να σφραγίζουν την 2η ασυλία για τους Μπλε απέναντι στους Νίκο και Ευγενία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfc3o6qg9pd)


Η 2η συνεχόμενη ήττα έφερε γκρίνια στην Κόκκινη καλύβα, ενώ ένταση υπήρξε και στους Μπλε με τον Σταμάτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfc9bkf24ix)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfciyu1n4wp)


Η συνάντηση Σταμάτη και Ασημίνας στη σκηνή του γιατρού συζητήθηκε και στο Συμβούλιο με τους Κόκκινους να στέκονται στην λέξη «απατεώνας» που είπε ο Γκιουλέκας για τον συμπαίκτη του με τον 29χρονο παίκτη της Μπλε ομάδας να εξηγεί πως είναι μια λέξη που χρησιμοποιεί συνεχώς. Οι Διάσημοι έκριναν πως οι Μαχητές ετοιμάζουν τον Σταμάτη για τον τάκο σε περίπτωση ήττας τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfcs3q8p0ox)


Πάντως αυτή την εβδομάδα η μονομαχία παραμονής θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού μετά την Έλενα οι Κόκκινοι έριξαν στον τάκο και την Μαρία Αντωνά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfd2x5hxgsh)


«Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor. Μονόδρομος είναι πλέον η νίκη για την Κόκκινη ομάδα και ιδιαίτερα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς σε ενδεχόμενο που η ομάδα δεχθεί και τρίτη ήττα θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfd4lor8s5t)




Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντινούπολη: Προειδοποιητικές πινακίδες μέχρι και για τσουνάμι - Δεδομένος ο μεγάλος σεισμός, λέει ο Λέκκας

Ζάκυνθος: Φοβάμαι ότι θα μου κάνει κακό, λέει η 19χρονη για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της

Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το φονικό - Ο πεθερός κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης