Survivor: Ο Γκιουλέκας «καρφώνει» Σταμάτη και Ασημίνα - Ήταν στην τέντα του γιατρού και έψαχναν στρατηγική κατά του Τζέιμς

Survivor: Ο Γκιουλέκας «καρφώνει» Σταμάτη και Ασημίνα - Ήταν στην τέντα του γιατρού και έψαχναν στρατηγική κατά του Τζέιμς

Δείτε το σχετικό βίντεο

survivor__13_
Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor, λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα.

Ο παίκτης των Μπλε ανέφερε στον Γιώργο Λιανό, ενώπιον και των δύο ομάδων, πως είδε την Ασημίνα και τον Σταμάτη από την ομάδα του, να συμφωνούν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς.

«Εγώ είχα έναν τραυματισμό και πήγα στην τέντα του γιατρού και άκουσα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να μιλάνε και να συνεννοούνται. Έλεγε η Ασημίνα στον Σταμάτη "εμείς θα λέμε, πες τα κι εσύ και θα τα λέμε κι εμείς συνέχεια". Και μόλις με είδαν, σταμάτησαν τη κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czf904z055gp)

Κλείσιμο
Ο Σταμάτης τότε, τον διέψευσε, λέγοντας πως αυτό δεν έγινε ποτέ, κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν απάντησε ποτέ, ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός. Αντιθέτως, ρωτούσε επίμονα τον παίκτη γιατί έχει ένταση.

«Δικαιώνονται οι Κόκκινοι για την αγωνιστικότητα του Τζέιμς. Μας έχει δικαιώσει από τότε, έχει 5 στα 6», είπε στη συνέχεια για τον Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Γκιουλέκας, τονίζοντας ο Σταμάτης θα έχει συμφέρον, αν βγάλει από το παιχνίδι τον συμπαίκτη του.


Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια στις Βρυξέλλες - Οδοφράγματα με κοπριές στήνουν οι αγρότες, με ρίψεις νερού απαντά η Αστυνομία

Κολυδάς: Βροχές στην Αττική μέχρι το απόγευμα, η κακοκαιρία θα αποδυναμωθεί προς τα Δωδεκάνησα


Ο παλαιοχριστιανός ξανά έξω από το «Παίδων»: Θα τον τρελάνουν τον γιο μου, ευτυχώς που κρύφτηκε η γυναίκα μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης