Γεωργουδάκης για Καραγκούνια: Υπάρχει η καλή θέληση, αρκεί να βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη

Γεωργουδάκης για Καραγκούνια: Υπάρχει η καλή θέληση, αρκεί να βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη

«Για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες» αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor 

survivor-2024
Η κόντρα μεταξύ του Άγγελου Γεωργουδάκη και του Τάκη Καραγκούνια  συνεχίζεται, με τον πρώτο να απαιτεί πλέον δημόσια συγγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη του στο «Survivor», «για όλα τα ψεύδη και τις κατηγορίες».

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή της Φαίης και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να πω πέντε πράγματα. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχω να πω κάτι καλό για έναν άνθρωπο, δεν μιλάω καθόλου. Είχε πει για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Θα μπορούσα να δώσω κι άλλη έκταση, αλλά επειδή έχω δικαιωθεί ήδη από τον κόσμο και νιώθω ότι έχω αποζημιωθεί. Ο κόσμος έχει καταλάβει», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czd9shgvcftt)

Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω, θα κάνω ότι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Είχε γίνει πόλεμος στο παρασκήνιο, αλλά μετά τα μηνύματα που μου έστειλε, τον συγχώρησα. Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα».

Η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε πως είναι κρίμα γιατί είχαν μία καλή σχέση, με τον Άγγελο Γεωργουδάκη να απαντά: «Υπάρχει η καλή θέληση, εφόσον βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε, να βρεθεί μια γέφυρα…».

«Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο»
Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δώσει πριν μερικές ημέρες συνέντευξη, απαντώντας στις κατηγορίες του Άγγελου Γεωργουδάκη εις βάρος τουΟ παίκτης του Survivor, λίγο μετά την αποχώρησή του, είχε δηλώσει πως ο Τάκης Καραγκούνιας προσπάθησε να τον συκοφαντήσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czapm3x5bp0p)

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay's Time», ανέφερε αρχικά: «Έχω πικραθεί με τον Άγγελο, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και με αυτόν και με την οικογένειά του. Με έχει στενοχωρήσει που βγήκε χθες και τα είπε όλα αυτά, γιατί δεν ευσταθούν κι ειναι "μπαρούφες". Δεν γίνεται να λέει ότι έχει να με δει δύο χρόνια τη στιγμή που κατά τη διάρκεια του All Star πήγαινε και το έβλεπε μαζί με την κόρη μου και τη Δήμητρα, φορώντας τη μπαντάνα μου» και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν έχουμε επικοινωνία, ενώ έχω τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που του έχω στείλει ακόμα και πριν φύγει για το παιχνίδι. Του είχα πει ότι σίγουρα με έχει πειράξει το ότι δεν μου είπε ότι θα μπει στο παιχνίδι, μου το απέκρυψε. Τι έχει κάνει η οικογένειά του για εμένα; Μάλλον ξεχνάει ο Άγγελος τι έχω κάνει εγώ γι' αυτόν. Τον Άγγελο τον αγαπάω, αλλά πιθανόν να βλέπει πολλά έργα και να τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του είχε στείλει και ένα μήνυμα μέσω της εκπομπής: «Άγγελε αν θες κάτι να μου πεις, έλα να με βρεις. Πού του έκανα εγώ πόλεμο; Άγγελε, εγώ θα σε συγχωρήσω γιατί εγώ είμαι πατέρας και σε βλέπω σαν παιδί μου. Είσαι μικρός στην ηλικία και μπορεί να σκέφτηκες αυθόρμητα. Δεν σε έχω πολεμήσει ποτέ μου, Άγγελε και δεν σου έχω φερθεί ποτέ άσχημα, απλά ρωτήθηκα κι έπρεπε να πω την αλήθεια. Έχω κάνει πάρα πολλά για σένα. Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, πρόβλημά σου. Εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο φίλε. Έλα να με βρεις όποτε θέλεις, εδώ είμαι».

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τρίτη τάση στο συνέδριο - Ποιοι μαζεύουν υπογραφές για ματαίωση των εκλογών

Βασιλιάς Κάρολος: Επιθετικός ο καρκίνος που αντιμετωπίζει, ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για τη διαδοχή, λέει η Mirror

Michael: Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι... φωτοτυπία του Μάικλ στην πρώτη μεγάλη ταινία για τον βίο και την πολιτεία του «βασιλιά της ποπ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης