Άγγελος Γεωργουδάκης σε Τάκη Καραγκούνια: Πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα

Άγγελος Γεωργουδάκης σε Τάκη Καραγκούνια: Πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ανήθικοι τολμούν να μιλούν για ήθος» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor

aggelos-georgoudakis
Ο Άγγελος Γεωργουδάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time» και θέλησε πρώτα να στείλει ένα μήνυμα στον Τάκη Καραγκούνια, με τον οποίο είχε αναφέρει πως διατηρούσαν μια στενή φιλία.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο, εκείνος προσπάθησε να τον κάνει να μην μπει στο Survivor, ενώ ανέφερε πως είπε επίσης, ψέματα για τον ίδιο στην παραγωγή, για να τον συκοφαντίσει.

«Με τον Τάκη όντως υπάρχει ένα παρελθόν. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλον τον πόλεμο που δέχτηκα, γιατί δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Όχι αυτά που είδατε εσείς. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz9uwce7cwfl)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε που δεν του είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor και παρ' όλα αυτά, αυτή ήταν δική μου απόφαση, γιατί πίστευα ότι μπορεί να θέλει να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε, δεν ξέρω τι πίστευε. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια, μου είχε κάνει πυγμαχία».

Εξήγησε επίσης, τι ακριβώς έγινε με την παραγωγή του Survivor και τον Τάκη Καραγκούνια. «Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει και στην παραγωγή. Μου είπε ότι δεν γίνεται να πάρουν δύο από το Αίγιο και ντρέπομαι να πω και τι είπε. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι "θα σε πολεμήσω" και "θα πάρω την παραγωγή και θα λέω άλλα" και "θα βγαίνω να λέω αυτά" και του λέω "κάνε ό,τι θες κι ό,τι σε φωτίσει ο Θεός". Ήθελε να μπει εκείνος και μου είπε ότι είπα ότι είμαι μαθητής του που εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα την αλήθεια ότι μου έχει κάνει πυγμαχία στο παρελθόν, όταν με ρώτησαν από πού τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "δεν κατάλαβες φιλαράκι, εδώ παίζονται λεφτά, έπρεπε να πεις ψέματα ότι δεν με ξέρεις"», λέει.

Ανέφερε ωστόσο, πως λίγο πριν μπει στο Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας του έστελνε μηνύματα μετανιωμένος. «Μου έστειλε κάποια μηνύματα λίγο πριν πετάξω, που έδειχναν ότι μετάνιωνε. Τον συγχώρεσα. Και φτάνω στη Μαδρίτη και στο πρώτο τηλεφώνημα μου έλεγαν ότι έχει γίνει σάλος στην Ελλάδα γιατί βγήκε ο Τάκης και με συκοφαντεί σε όλα τα κανάλια. Με στενοχώρησε και δεν είχε και λόγο. Αισθάνθηκα ότι ήθελε να βγει στον φακό και να πατήσει πάνω μου», τόνισε.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Τάκη Καραγκούνια. «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ανήθικοι τολμούν να μιλούν για ήθος. Οι αναίσθητοι τολμούν να μιλούν για αισθήματα και οι υποκριτές διπρόσωποι τολμούν να μιλούν για αλήθεια. Κράτησέ το αυτό. Σε πίστευα για φίλο μου, αλλά αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς σου. Επειδή γνωρίζεις πόσο σου έχει σταθεί η οικογένειά μου, μου θυμίζεις μια φράση του Καζαντζάκη που έλεγε "ο άνθρωπος είναι κτήνος, του έκαμες κακό; Σε σέβεται και σε τρέμει. Του έκαμες καλό; Σου βγάζει τα μάτια". Ένιωσα πως πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου είναι ισχυρότερο από ποτέ - Μετσόλα: Σημαντικά βήματα στην Ελλάδα για τη διαφάνειας και την ισότητα

Αντρέας Μπρέμε: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου

Steve Dimopoulos: Ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος που διαπρέπει στο Λας Βέγκας - Οι κινηματογραφικές διαφημίσεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης