Ελένη Καστάνη: Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς

Ελένη Καστάνη: Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς

«Βεβαίως υπάρχουν αλλά, αν παρατηρήσετε, είναι μετρημένες οι περιπτώσεις» ανέφερε η ηθοποιός

eleni_kastani
Η Ελένη Καστάνη ανεφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις απώλειες που βίωσε στη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και την τηλεόραση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Καταρχάς, είπε: «Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς. Βεβαίως υπάρχουν αλλά αν παρατηρήσετε είναι μετρημένες οι περιπτώσεις. Είναι και θέμα τύχης να υπάρχει ένας ρόλος για εσένα. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας τα δραματικά σίριαλ. Ποτέ δεν μου έχουν προτείνει δραματικό ρόλο. Δεν είμαι αρνητική να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Η τηλεόραση κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από πρόσωπα που για χρόνια ήταν αρνητικά και σνόμπαραν την τηλεόραση, αλλά σνόμπαραν και εμάς ως πιο εμπορικούς. Εγώ την αγαπώ την τηλεόραση ως μέσο, μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων. Οι τηλεθεατές διαμορφώνουν άποψη ακόμη και για τον χαρακτήρα μας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czd6v78zbs7d)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμάς τους κωμικούς ηθοποιούς μάς λατρεύει ο κόσμος και πληρωνόμαστε καλύτερα από τους δραματικούς. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών και ειδικά των γυναικών. Επίσης ένας άντρας κωμικός δεν δέχεται τη γυναίκα κωμικό που μπορεί να είναι καλύτερη από εκείνον».

Για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», η Ελένη Καστάνη ανέφερε: «Θα έλεγα ναι σε ένα ριμέικ με κλειστά τα μάτια. Όταν κόπηκε η σειρά, έπαθα σχεδόν κατάθλιψη. Ήταν το κάρμα του να μη γίνει αυτή η δουλειά».

Σε ένα σημείο, μίλησε συγκινημένη για τους θανάτους που βίωσε στη ζωή της: «Στη ζωή είμαι μοναχικός καβαλάρης. Δεν πιστεύω ότι οι πετυχημένοι ηθοποιοί μπορεί να είναι εξίσου πετυχημένοι στην προσωπική τους ζωή. Πάντα προηγείται αυτή η δουλειά. Τον άντρα μου τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα. Κι ενώ χωρίσαμε κάποια στιγμή, είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Συγκινούμαι… Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου, όταν πέθανε ο πατέρας μου, η αδελφή μου και ο άντρας μου. Αν και τον άντρα μου, ντάξει, ήταν μια περίπτωση που την περιμέναμε. Η αδελφή και ο πατέρας μου ήταν αιφνίδιοι θάνατοι, που είναι οι χειρότεροι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν από την 1η Μαρτίου οι παρεμβάσεις κατά της ακρίβειας για το βρεφικό γάλα, λέει ο Μαρινάκης


Πρόβα πολέμου από τον Κασσελάκη: Οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί στην Αριστερά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης