Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Πριν παντρευτούμε, κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Πριν παντρευτούμε, κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια

«Ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός» ανέφερε

kalioras-papoutsi
Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για την Τζέσυ Παπουτσή, με την οποία ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια, και την εγγονή του σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1979 έως το 1989 και απέκτησαν έναν γιο. Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή το 2018 σε ηλικία 67 ετών.

Ο Θάνος Καληώρας, αρχικά, ανέφερε: «Η εγγονή μου είναι 5 ετών, την έχω βαφτίσει κιόλας. Έχουμε τέτοιο δέσιμο, παίζουμε συνέχεια. Είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ευγενέστατο και πάνω απ’ όλα χαμογελαστό, όπως η γιαγιά της».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czccr41oje6p)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε. «Ιούλιο έφυγε η Τζέσυ, Δεκέμβριο γεννήθηκε η μικρή. Δεν πρόλαβε να τη δει. Έχουν περάσει 5μιση χρόνια από τότε. Είχαμε βρεθεί στο Shamone. Όταν φεύγει κάποιος, δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει ο καιρός».

Επίσης, σχολίασε:«Η Τζέσυ ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός. Πέρα από οτιδήποτε μας χώρισε στη ζωή, εξακολουθήσαμε να κάνουμε παρέα ουσιαστική. Ήταν μεγάλη η αγάπη στο παιδί μας, δεν το αφήσαμε ποτέ μόνο του. Δεν υπήρξαν τσακωμοί ποτέ».

Ο ηθοποιός είπε σχετικά με τη γνωριμία τους: «Εγώ ήμουν στη σχολή, η Τζέσυ είχε έρθει ως ηθοποιός στο Εθνικό. Κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια και μετά από μία παράσταση στην οποία συμμετείχαμε, καθίσαμε και συνυπήρχαμε μαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάμος: Η επαφή μέσω Dark Web, η παραγγελία από τη Γερμανία και η εκτύπωση ημιαυτόματης καραμπίνας με 3D εκτυπωτή

Τροχαίο στην Πάτρα: Τον οδηγό του αυτοκινήτου κατηγορούν οι συγγενείς των δύο νεαρών που σκοτώθηκαν - «Πέρασε με κόκκινο»

Φρίκη στο Μπρίστολ: Δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους τρία αδερφάκια 9 μηνών, 3 και 7 ετών - Συνελήφθη η μητέρα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης