Θάνος Καληώρας για τον γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή: Δεν υπήρξα πιστός, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα

Θάνος Καληώρας για τον γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή: Δεν υπήρξα πιστός, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού 

kalioras-papoytsi
Ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την απαξίωση στους ηθοποιούς των σειρών του Νίκου Φώσκολου, τις κακές συνεργασίες, αλλά και για τον γάμο του με την αείμνηστη ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή.

Για την απαξίωση των ηθοποιών από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Γιατί να υπάρχει αυτό το ψεγάδι, η ρετσίνια επειδή συμμετείχαμε στο «Καλημέρα Ζωή» ή στη «Λάμψη» κάνοντας τη δουλεία μας; Έχουν έρθει στα αυτιά μου απαξιωτικά σχόλια και για τον Νίκο Φώσκολο και για τις σειρές του και για τους ηθοποιούς του».

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crb4pdea4i7l)

Για τον γάμο, την απιστία, αλλά και το πρόβλημα υγείας από το οποίο «έφυγε» η Τζέσυ Παπουτσή, ο Θάνος Καληώρας δήλωσε: «Δεν υπήρξα πιστός, αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή, δεν ήταν μόνο θέμα απιστίας, άλλα και ένας κορεσμός μετά από 14-15 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό μας, δεν έλειψα από το παιδί μου ούτε μία μέρα, απλώς δεν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι. Υπήρχε το πρόβλημα της Τζέσυς με τον καρκίνο, το πάλευε πολύ γενναία, άλλα δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, έγινε τελείως ξαφνικά. Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε, έπεσε ξαφνικά η Τζέσυ, άλλα και στο διάστημα που παρέμενε στο νοσοκομείο, είχαμε την ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει».

Για τις κακές συνεργασίες ο Θάνος Καληώρας είπε: «Στη δουλειά μου φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν με πάνε και μου κάνουν κακό, γιατί μου έχουν κόψει δουλειές, έλεγαν "μην τον πάρεις". Αγαπημένοι φίλοι χρόνων που μου έλεγαν "μα πως είναι δυνατόν να μην είσαι στην τηλεόραση;", όταν βρέθηκαν σε μεγάλα πόστα καναλιών, ξαφνικά δεν σε ξέρουν. Ακόμη και συνάδελφοι ηθοποιοί που έχουν πιάσει μεγάλα πόστα στο θέατρο, είναι αποστασιοποιημένοι σε σχέση με τη δική μου δουλειά».

Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης