Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βλάχο: Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα σου

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βλάχο: Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα σου

Η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού διοικητή σε νοσοκομείο

tsimtsili-vlaxos
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την είδηση πως ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας.

Στον αέρα του «Happy Day» το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκαναν τη δική τους τοποθέτηση.

Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είμαι από τους πρώτους που είπα ότι ο Πάνος Βλάχος ούτε ήθελε να παροτρύνει σε βία τους ανθρώπους εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη... Για τους τύπους θεωρείται άκομψο όταν κάποιος άνθρωπος σε έχει ευεργετήσει, το ίδιο σου το παιδί…».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz9pq8vblqwp)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απλά στη συνείδηση του κόσμου - και δεν το λέω για τον Πάνο Βλάχο, πάρτε τα πλάνα - όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος σε σχολιάζουν πιο αυστηρά αν θέλεις να πρωτοστατήσεις. Δεν το λέω με αφορμή αυτό το συμβάν, αλλά γενικότερα».

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Όταν είναι νωπή αυτή η ανάληψη καθηκόντος, υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πάθος, μίσος και πολλά λεφτά - Η μοιραία σχέση του δολοφόνου με την οικογένεια Καρνέση

Ποια είναι η αίρεση των Άμις από την οποία επηρεάστηκαν οι Παλαιοχριστιανοί της Κορινθίας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα σκυλάδικα και η πολιορκία στη Ράντου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης