Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πάνο Βλάχο: Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πάνο Βλάχο: Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση

«Δεν νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

tsimtsili_panos_xlaxos
Η Σταματίνα Τιμτσιλή σχολίασε στην εκπομπή που παρουσιάζει, τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος με αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Ποροσάλτε, όταν τραγούδησε σε live εμφάνισή του, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Η παρουσιάστρια είπε στο «Happy Day» ότι: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία».

Δείτε το βίντεο
Τσιμτσιλή για Βλάχο  «Όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο, πρέπει να προσέχεις τι μπορεί να υπονοηθεί»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόσθεσε ότι: «Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δεν νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Από την πλευρά της, η συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που τα μάζεψε αργότερα, ο Πάνος Βλάχος και θεωρεί: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο».

Το τραγούδι και οι απαντήσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε
Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του, λίγο αφότου άρχισε να δέχεται σχόλια. 

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος:
vlahos_2
Κλείσιμο
«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε:




Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τα τροχαία και το κυκλοφοριακό: Online πρόστιμα από την κάμερα στο κινητό με SMS

Στη δικαιοσύνη πάει ο Άρης Πορτοσάλτε τον Πάνο Βλάχο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Στο σφυρί η βίλα-φρούριο του άγρια δολοφονημένου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης