Κάνιε Γουέστ για Τέιλορ Σουίφτ: Έχω βοηθήσει πολύ περισσότερο την καριέρα της απ' ό,τι την έχω βλάψει

Κάνιε Γουέστ για Τέιλορ Σουίφτ: Έχω βοηθήσει πολύ περισσότερο την καριέρα της απ' ό,τι την έχω βλάψει

Ο ράπερ απάντησε στα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια ζήτησε να τον μετακινήσουν στο Super Bowl, καθώς είχε αγοράσει θέσεις ακριβώς μπροστά της

west-swift
Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η Τέιλορ Σουίφτ έβαλε ανθρώπους για να διώξουν τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος καθόταν σε θέσεις μπροστά της στο Super Bowl, ο ράπερ μοιράστηκε την πλευρά του για το θέμα.

Παράλληλα, απάντησε σε μια κίνηση των λεγόμενων «Swifties» με ανάρτηση που έκανε στο Instagram του το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της Σουίφτ έκαναν μια δημόσια έκκληση ζητώντας να ακούσουν το νέο κομμάτι της Μπιγιόνσε «Texas Hold Em» σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τον Γουέστ από το να φτάσει στην κορυφή των τσαρτς.

Ο ράπερ, απαντώντας σε αυτή τη χειρονομία και αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση, υποστήριξε ότι έχει «βοηθήσει πολύ περισσότερο την καριέρα της Τέιλορ Σουίφτ παρά την έχει βλάψει».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Και συμπλήρωσε: «Όταν είπα ότι είμαι ο νέος Ιησούς δεν σκεφτόμουν καν την Τείλορ Σουίφτ. Η περσινή χρονιά ήταν απίστευτα δύσκολη για μένα, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους φίλους και την οικογένειά μου. Μου απαγορεύτηκε η είσοδος σε ξενοδοχεία, με πέταξαν έξω από εταιρείες και δεν μου επέτρεψαν να φάω ακόμη και σε ορισμένα εστιατόρια».

Εν συνεχεία, ο ράπερ υπενθύμισε στους θαυμαστές του ότι «ήταν στο πλευρό της Τέιλορ» όταν ο ατζέντης Σκούτερ Μπρον «αγόρασε τα δικαιώματα των τραγουδιών της πίσω από την πλάτη της».

Επίσης, πρόσθεσε: «Αυτή και η Μπιγιόνσε είναι μεγάλες εμπνεύσεις για όλους τους μουσικούς που πάντα λέμε πώς καταφέρνουν και οι δύο να ξεπουλάνε περιοδείες και ταινίες. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι βοήθησα πολύ περισσότερο την καριέρα της Τέιλορ Σουίφτ παρά την έβλαψα. Προς όλους τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ δεν είμαι εχθρός σας δεν είμαι ούτε φίλος σας όμως».
Στη συνέχεια ο Γουέστ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η Σουίφτ έβαλε να απομακρύνουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, από το Super Bowl, αφού ο ράπερ φέρεται να αγόρασε θέσεις ακριβώς μπροστά από το θεωρείο της:

«Επίσης δεν με έδιωξαν από το super bowl, αφήσαμε τις θέσεις μας για να πάμε στο θεωρείο του YG και να δούμε διαφορετικούς φίλους. Η γυναίκα μου δεν είχε πάει ποτέ σε super bowl οπότε ήθελα να περιπλανηθώ και να περάσω όμορφα είχαμε μια τόσο διασκεδαστική μέρα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη κόντρα που υπήρξε με τον Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο μουσικός τον απέφυγε στην αθλητική εκδήλωση το βράδυ της Κυριακής.

Πάνω σε αυτό σχολίασε: «Ω, και στον Σακ, μεγάλωσα θαυμάζοντάς σε, θα ήθελα πολύ να κάνω παρέα με εσένα και τον Τζέιμι κάποια στιγμή, ο Τζέιμι Σάλτερ είναι σαν πατρική φιγούρα για εμένα».

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο της Κομισιόν οι influencers - Mόλις ένας στους πέντε αποκαλύπτει τις διαφημιστικές του δραστηριότητες

Η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα παραμείνει πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ έως το 2025, εκτιμά η Κομισιόν


Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Τα «ναι», τα «όχι» και οι αποχές σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης