Χρήστος Σπανός για τη σύζυγό του: Της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Χρήστος Σπανός για τη σύζυγό του: Της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

«Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου, όταν φεύγει ο θαυμασμός, νομίζω ότι έχουν φύγει πολλά πράγματα» δήλωσε ο ηθοποιός

xristos_spanos_142
Για τη τη σύζυγό του, Μελίνα Παιωνίδου, και την κόρη του μίλησε ο Χρήστος Σπανός στην εκπομπή «Ελένη» την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Το “Άκρως Οικογενειακό” αυτή είναι η πρώτη κωμική σειρά που με έκανε γνωστό, με σημάδεψε. Για χρόνια ήμουν ο Ερμής, μέχρι και τώρα. Εκείνη την περίοδο είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου, τη Μελίνα. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μέχρι σήμερα, υπάρχει τεράστια αγάπη και εκτίμηση. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν τη Μελίνα. Δεν ήταν εύκολη η προσέγγιση. Της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Ήταν πολύ δύσκολη και επιφυλακτική μαζί μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz4sljdfewx5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακόμα τη θαυμάζω. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Όταν φεύγει ο θαυμασμός, νομίζω ότι έχουν φύγει πολλά πράγματα. Ο έρωτας κρατά πολύ λίγο. Πολλές φορές ακούω ανθρώπους μετά από 20 χρόνια να λένε ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι. Το θέμα είναι τι ορισμό βάζεις σε αυτό. Αυτό το καρδιοχτύπι, το πρώτο, για το άγνωστο, δεν μπορεί να κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Έρχονται όμως μετά συναισθήματα πολύ πιο δυνατά».

Έπειτα, ο Χρήστος Σπανός μίλησε και για την κόρη του, Μαρίνα: «Πρώτα αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα παιδί. Της λέω "κοίταξε να δεις, δεν νομίζω να ερωτευτώ στη ζωή μου τόσο πολύ και στην αρχή δεν είχαμε σκεφτεί καθόλου τον γάμο, αλλά το κάναμε για λόγους πρακτικούς. Μετά ήρθε η Μαρίνα στη ζωή, ήμουν 28 χρονών. Ήμουν πολύ έτοιμος γι’ αυτό, παρότι που δεν ήξερα. Ποιος ξέρει όταν κάνει παιδιά; Ένιωσα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου πω ότι δεν ξέρω πως το έκανα. Η κόρη μου ήταν το παρεάκι μου, περνάγαμε πάρα πολύ ωραία».

Καυ συνέχισε: «Αυτό που αντιλαμβάνομαι και ξέρω, είναι πως η κόρη μου, ό,τι την προβληματίζει, μου το λέει, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, θα μου το αναφέρει… Η Μαρίνα ξεκίνησε να τραγουδάει στην Αρεοπαγίτου. Όταν ξεκίνησε να παίρνει επαγγελματική μορφή, τα τελυταία 3 χρόνια συνεργαζόμαστε, έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια των live της».

Τέλος, ο ηθοποιός είπε: «Ό, τι και αν έκανε η Μαρίνα, όποια δουλειά και αν έκανε θα ήμουν πάντα δίπλα της. Δεν αγαπάω τίποτα περισσότερο, τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενο και τίποτα δε με κάνει πιο γεμάτο από αυτά τα δυο κορίτσια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης