Κάια Γκέρμπερ: Λέει ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο εμβληματική ήταν η μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ

Κάια Γκέρμπερ: Λέει ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο εμβληματική ήταν η μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ

«Αυτό που έκανε στην καριέρα της, δεν υπήρχαν πραγματικά τα βήματα κάποιου για να ακολουθήσει» πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο

gerber-crawford
Η Κάια Γκέρμπερ δεν ήξερε ότι η μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ, θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ μέχρι πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη «Wall Street Journal» και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η 22χρονη παραδέχτηκεότι η δική της καριέρα στο μόντελινγκ σίγουρα διαμορφώθηκε λόγω της επιτυχίας της μητέρας της - αν και δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο «εμβληματική» ήταν και εξακολουθεί να είναι - η Κρόφορντ μέχρι που παρακολούθησε το «The Super Models».

«Έλεγα: "Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήξερα ότι ήσουν εμβληματική, αλλά...". Δεν το καταλάβαινα όταν ήμουν νεότερη», θυμάται να λέει τότε στη 57χρονη μητέρα της. «Συγκλονίστηκα στη θέα της μετά».
Η εκπομπή Apple TV+ ανέδειξε την καριέρα της Κρόφορντ, καθώς και της Ναόμι Κάμπελ, της Λίντα Εβαντζελίστα και της Κρίστι Τέρλινγκτον, οι οποίες ήταν τέσσερις από τις «Big Six» της δεκαετίας του '90.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει λεπτομερώς τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της άβολης στιγμής που η Όπρα Γουΐνφρεϊ είπε στην τότε 20χρονη Κρόφορντ να σηκωθεί για να δει το κοινό το σώμα της.

Η Γκέρμπερ, η οποία έχει εκπληκτική ομοιότητα με τη μητέρα της, σημείωσε ότι η παρακολούθηση της εκπομπής της άνοιξε τα μάτια για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Κρόφορντ για να προσφέρει τη ζωή που πρόσφερε στην οικογένειά τους.

«Αυτό που έκανε στην καριέρα της, δεν υπήρχαν πραγματικά τα βήματα κάποιου για να ακολουθήσει», είπε το νεαρό μοντέλο στο WSJ. «Και σκέφτηκα ότι ήταν τόσο ωραίο που είχε πάντα αυτή τη φιλοδοξία και έκανε πράγματα όπου οι άνθρωποι της έλεγαν: "Αυτό θα καταστρέψει την καριέρα σου". Μην το κάνεις αυτό". Και εμπιστευόταν το ένστικτό της».
shutterstock_476801488
Κλείσιμο

Η Γκέρμπερ επαίνεσε τη μητέρα της επειδή ήταν τόσο «έξυπνη και συγκεντρωμένη και φιλόδοξη» από «πολύ νεαρή ηλικία» παρά το γεγονός ότι «προερχόταν από ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο» απ' ό,τι εκείνη.

Ενώ, η Γκέρμπερ μεγάλωσε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με φωτογραφίες της διάσημης μητέρας της στο «Playboy» στους τοίχους της, η Κρόφορντ μεγάλωσε από «φτωχούς» χωρισμένους γονείς και δέχτηκε bullying ως έφηβη.

Ωστόσο, η Γκέρμπερ επισήμανε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προνόμιά της και πώς η ιδιότητά της ως «nepo baby» έδωσε ώθηση στην καριέρα της ως μοντέλο.

«Δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα εξαφανιστεί, οπότε έχω σαφώς φτάσει σε ένα σημείο αποδοχής», δήλωσε για τον αμφιλεγόμενο όρο και συνέχισε: «Εγώ προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά όλα τα υπέροχα πράγματα που έχει κάνει για μένα και δεν θα έλεγα ποτέ, μα ποτέ τίποτα αρνητικό γι' αυτό, γιατί αυτή είναι η αλήθεια μου γι' αυτό».

Λόγω της κατανόησης του κλάδου από τους γονείς της, αισθάνεται τυχερή που μπορεί να απευθυνθεί σε αυτούς για καθοδήγηση. (Ο πατέρας της είναι πρώην μοντέλο και συνιδρυτής της «Casamigos», Ράντε Γκέρμπερ).
shutterstock_1256346301
Ράντε Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ

«Μπορώ πραγματικά να ζητήσω από τους γονείς μου [για] συμβουλές σε θέματα καριέρας, σε επιχειρηματικά θέματα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι πολύ σπάνιο, να έχεις γονείς που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο ή στην ίδια καριέρα με σένα, των οποίων τις συμβουλές μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς».

Αν και της άνοιξαν πόρτες στη βιομηχανία λόγω της μητέρας της, η Γκέρμπερ χάραξε τον δρόμο της με τα χρόνια και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία.

Όπως και η μητέρα της, η πασαρέλα της Γκέρμπερ είναι μία από τις καλύτερες της βιομηχανίας και το εντυπωσιακό βιογραφικό της περιλαμβάνει συνεργασίες με ονόματα όπως Valentino, Calvin Klein, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, Givenchy και άλλα.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών του ΕΠΑΛ στα ΚΤΕΛ της Ζακύνθου - Δείτε βίντεο

Διώξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά του Αχιλλέα Μπέου για την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι


Καταδίωξη διακινητή στο κέντρο της Αθήνας - Μετέφερε 12 μετανάστες στοιβαγμένους σε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης