Σίντι Κρόφορντ: «Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με ήθη και αξίες»

Σίντι Κρόφορντ: «Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με ήθη και αξίες»

Το διάσημο μοντέλο δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη σχέση της με τους ανθρώπους

Cindy_Crowford_Family
Η Σίντι Κρόφορντ είναι περήφανη για τα παιδιά που έχει μεγαλώσει. Σε συνέντευξή του στο People το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της η οποία όπως λέει βασίστηκε σε ισχυρά ήθη και αξίες. Η Κρόφορντ έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Ράντε Γκέρμπερ δύο παιδιά, τον 23χρονο Πρίσλεϊ και την 21χρονη Κάια.

Όπως λέει τα παιδιά της δεν στάλθηκαν ποτέ στο «παιδικό τραπέζι» και πάντα καθόντουσαν με τους μεγάλους. «Νομίζω ότι εξαιτίας αυτού, είναι πολύ άνετα στις περισσότερες καταστάσεις της ζωής τους».

Επίσης, η Κρόφορντ λέει ότι είναι πάντα παρούσα σε ότι συμβαίνει. «Αν ήμουν θαμμένη στο τηλέφωνό μου όταν με μακιγιάριζαν, μπορεί να έχανα την ευκαιρία να κάνω πραγματικά έναν νέο φίλο ή να συνδεθώ με κάποιον, να νιώσω περισσότερο μέρος της ομάδας», λέει.

Και προσθέτει: «Όταν είσαι παρούσα, είσαι πραγματικά μέρος της διαδικασίας με έναν καλύτερο τρόπο... απλά προσπάθησε να νιώθεις τη στιγμή - όταν είσαι με τους ανθρώπους».

Κλείσιμο


Η κόρη της, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός, έχει επίσης ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της. Ένα πράγμα που αρέσει στην Κρόφορντ να κάνει είναι να δίνει πράγματα που δεν χρησιμοποιεί σε φίλους της ή τις ανιψιές της.

«Έχω αυτούς τους κάδους στο γκαράζ με τα ονόματα των ανθρώπων στους οποίους χαρίζω ρούχα μου. Και στην πραγματικότητα το έκανα μόλις σήμερα, επειδή η Κάια έστειλε ένα σωρό από τα πράγματά της, και σκέφτηκα: "Ω, αυτά θα άρεσαν στα ξαδέλφια της"».



Η Κρόφορντ έχει πάντα στο μυαλό της την ευημερία των άλλων, καθώς μια τραγωδία στη ζωή της την έκανε να νιώθει πιο συνειδητοποιημένη για τους ανθρώπους γύρω της.

Όταν ήταν μόλις 10 ετών, έχασε τον 3χρονο αδελφό της, Τζεφ, από λευχαιμία, και η μεγάλη απώλεια την οδήγησε να κάνει φιλανθρωπίες.

«Και με τα χρόνια, και τα δύο μου παιδιά ήρθαν μαζί μου», λέει για τη δωρεά της σε νοσοκομείο. «Έχουμε κάνει εκδηλώσεις εδώ με το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες και την Εταιρεία Λευχαιμίας της Αμερικής. Και η φίλη μου Andrea Yeager έχει το Little Star Foundation, το οποίο είναι για παιδιά με καρκίνο. Έτσι, τα παιδιά μου με συνοδεύουν πάντα σε αυτά. Και αυτό που είναι πραγματικά ωραίο είναι όταν βλέπεις ότι το κάνουν μόνα τους όταν δεν τα παίρνω μαζί μου».



Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Κάια και ο σύντροφός της πέρασαν μια μέρα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες και η μητέρα της ανέβασε σχετική φωτογραφία από την επίσκεψη.

«Τόσο περήφανοι για αυτούς τους δύο που σκόρπισαν λίγη χαρά στα παιδιά», έγραψε η Κρόφορντ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αποκηρύσσουν» οι αδελφοί του τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο – «Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις»

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Εξορμήσεις Μητσοτάκη σε «δύσκολες» περιοχές

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης