Κατερίνα Καινούργιου: Πήγα στο μαγαζί του πρώην μου και μου έστειλαν «παρακάλα να σε παντρευτεί»

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγα στο μαγαζί του πρώην μου και μου έστειλαν «παρακάλα να σε παντρευτεί»

«Κατερίνα μου σε άκουγα να κλαίγεσαι συνέχεια για τις σχέσεις σου, νομιμοποιείς στον καθένα να σου πει αυτό που σου είπε» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

kainoyrgiouy3
Η Κατερίνα Καινούργιου αφιέρωσε χρόνο από την εκπομπή που παρουσιάζει, για να αναφερθεί στα σχόλια που δέχτηκε, επειδή πήγε να φάει στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκιρίδη.

Η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» ότι: «Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω στον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ και βάζω έναν άνθρωπο που αγαπάω και είμαι περήφανη, ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3unf6e190x)

Η ίδια συνέχισε, διαβάζοντας μερικά από τα μηνύματα που έλαβε. «"Πήγαινε παρακάλεσέ τον"», «"είναι ντροπή σου"», «"παρακάλα να σε παντρευτεί"», «"είσαι για κλάματα"» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» είπε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: «Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα σε κρεβάτι πόνου. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει. Θέλω να πω ότι όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό και ο κόσμος ξέρει παραπάνω από όσα κι εμείς, μην ζητάς κάτι που έκανες... και μπράβο σου, αλλά αν αυτό είναι μια τσίχλα να τρώγεσαι, νομιμοποιείς στον καθένα να σου πει αυτό που σου είπε».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι».


Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τους σκοτώσω» φώναζε στην εταιρεία ο Αιγύπτιος - Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή

Η ιστορία της οικογένειας Καρνέση: Η Ελευσίνα, οι δικαστικές διαμάχες και η απώλεια του 2011 που τάραξε τις ισορροπίες

Νέο βίντεο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή - «Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης